Tiešraides arhīvs ⟩ Vecākus tiešsaistē informē par skolēnu attālinātās izglītošanās aktuālajām problēmām

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ivars Soikāns/LETA

Šodien, 23. aprīlī. plkst. 10.00, Valsts bērnu tiesību aizsardzības inspekcija (VBTAI) rīkos tiešsaistes translāciju, kurā eksperti informēs vecākus par psihoemocionālās palīdzības un atbalsta iespējām ģimenēm ārkārtējās situācijas laikā, informēja inspekcijas pārstāvis Taivo Trams.

Ņemot vērā vecāku ieteikumus par aktuālajām pārraižu tēmām, šajā translācijā lielākā vērība tiks pievērsta skolēnu attālinātās izglītošanās problēmām - visu iesaistīto pušu labākās sadarbības iespējām, pieejamajam atbalstam problēmsituācijās, kā arī izaicinājumiem, kas saistīti ar pieaugošo interneta un ekrānlaika izmantošanu ikdienā.

Translācijā piedalīsies Izglītības kvalitātes valsts dienesta Licencēšanas un reģistru departamenta direktora vietnieks Ivans Jānis Mihailovs, projekta "PuMPuRS" sabiedrisko attiecību speciāliste Liene Bērziņa un Latvijas Drošāka interneta centra vadītāja Maija Katkovska.

Pasākumā tiks stāstīts par drošību internetā, skolēnu, skolotāju un vecāku sadarbības iespējām ārkārtējās situācijas laikā, kā arī dažādiem projektiem, kas tiek rīkoti ārkārtējās situācijas laikā.

Paredzamais tiešraides laiks ir viena stunda un 20 minūtes.

Translācija būs vērojama Valsts bērnu tiesību aizsardzības inspekcijas un ziņu aģentūras LETA mājaslapā, kā arī Labklājības ministrijas un VBTAI "Facebook" kanālos.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu