Brīdinājums!

Apstiprinu, ka esmu vismaz 18 gadus vecs!

Sedokova pārsteidz fanus ar atklātu stāstu par savu pieredzi ar grupveida seksu (14)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Bijusī grupas "VIA Gra" dziedātāja Anna Sedokova dalījusies ar ļoti intīmu stāstu par savu seksuālo pieredzi, vēsta "Starhit".

37 gadus vecā Sedokova ir ne tikai veiksmīga dziedātāja, bet arī biznesmene. Māksliniece pietiekami lielu peļņu gūst no saviem sociālajiem tīkliem un apģērbu līnijas. Tāpat nesen klajā nāca arī dziedātājas raidījums platformā "Youtube". Raidījuma nosaukums ir "Dzīvoklis 69" ("Квартира 69"). Mūziķe atzīst, ka raidījumu veidojusi, jo bijušas nepieciešamas pārmaiņas: "Es sapratu, ka pārstāju priecāties par iziešanu uz skatuves - 15 gadus esmu darījusi vienu un to pašu."

Savā jaunajā raidījumā dziedātāja ir nolēmusi būt maksimāli atklāta. Pēdējā sarunā ar reperi Kyivstoner Sedokova negaidīti nāca klajā ar kādu ļoti intīmu detaļu no savas dzīves: "Godīgi sakot, man reiz bija drausmīgs sekss trijatā."

Dziedātāja atklāja, ka eksperimentam piekrita lielas mīlestības, nevis parastas ziņkāres dēļ. Sedokova, protams, savu partneru vārdus nenosauca, bet atklāja kādu ļoti interesantu detaļu: "Tas notika vairākas reizes. Atzīšos, man nekad nav bijis sekss, ar diviem vīriešiem vienlaikus. Man šķiet, ka tas nav īsti pareizi. Uzskatu, ka ir skaisti, kad ar to nodarbojas trīs sievietes. Šāda pieredze man bija "VIA Gra" laikos."

Slavenā krievu dziedātāja jau ilgāku laiku ir attiecībās ar latviešu basketbolistu Jāni Timmu, kuru pavisam nesen izlielīja "Instagram" ierakstā.

Komentāri (14)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu