"Zīmogs pasē man neko nenozīmē." Dima Bilans stāsta par savu privāto dzīvi (4)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Slavenais krievu mūziķis Dima Bilans pie ieraksta savā "Instagram" kontā iesaistījies diskusijā ar faniem, atklājot ko jau ilgāku laiku ir laimīgās attiecībās

Slavenais mūziķis savā "Instagram" kontā ievietoja attēlu, kurā redzams ar iepirkšanās ratiem. Pie bildes dziedātājs arī pievienoja aprakstu: "Aizbraucu uz veikalu un iepirku produktus veselai nedēļai. Vēl iegādājos stādus. Redīsi dārzā aug jau tagad. Tāpat aug arī avokado."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by Dima Bilan (@bilanofficial) on

Kāds sekotājs komentāros slavēja dziedātāja saimnieciskumu, uzsverot, ka Bilanam būtu pienācis laiks iestūrēt laulības ostā. Uz šo komentāru Bilans izvēlējās atbildēt.

"Zīmogs pasē man neko nenozīmē. Tieku galā arī bez tā. Nepārdzīvojiet! Man privātajā dzīvē viss ir kārtībā," izteicās mūziķis.

Bilans turpināja būt atklāts ar sarunā ar saviem faniem: "Vairākus gadus nebiju es pats. Bet nu jau pagājuši divi gadi kopš sevi no jauna atradu. Jau labu laiku esmu stabilās attiecībās. Nepadariet mani par cietēju! Esmu laimīgs cilvēks!"

Pēdējā laikā mūziķa "Instagram" kontā ir atrodami vairāki attēli un video, kuros viņš ir redzams kopā ar dziedātāju Klavu Koku, bet pati māksliniece Krievijas medijiem ir noliegusi, ka viņai ar Bilanu būtu romantiskas attiecības.

Komentāri (4)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu