Fane iztērējusi milzu summu, lai līdzinātos populārajai dziedātājai Olgai Buzovai

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums

Kāda Olgas Buzovas fane šķīrusies no krietnas naudas summas, lai viņas izskats pēc iespējas tuvāk līdzinātos populārajai dziedātājai un raidījumu vadītājai, vēsta "Limon".

Populārajā vietnē "TikTok" kāda sieviete ar lietotājvārdu "ne_buzova86" saviem sekotājiem atklājusi, ka iztērējusi aptuveni trīs miljonus Krievijas rubļu (aptuveni 45 000 eiro), lai līdzinātos savam elkam - slavenajai dziedātājai Olgai Buzovai.

Lai līdzinātos māksliniecei, meitene plastisko operāciju ceļā ir izmainījusi sava deguna un sejas formu. Tāpat savos video viņa cenšas attēlot arī raidījumu vadītājas kustības.

Sievietes sekotājiem domas, protams, dalās. Daļa vietnes lietotāju uzskata, ka sieviete patiešām līdzinās dziedātājai, kamēr citi uzsver, ka pat plastiskās operācijas viņai nav palīdzējušas panākt līdzību ar popzvaigzni.

@ne_buzova86

@buzova86 ❤️. Мои хорошие ну что погнали ГОЛОСУЕМ ? ??‍♀️##врекомендации ##buzova ##бузова ##ябузова ##бузоваlove ##утебяестьвесьмир ##кумир

♬ Чемпион - Ольга Бузова
@ne_buzova86

@buzova86 ❤️ любимая ответь я похожа на тебя??? ☺️##бузова ##buzova ##вогне ##ябузова ##врекомендации ##бузоваlove ##втоп ##nebuzova86

♬ В огне - Archer Remix - Ольга Бузова
KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu