Medijs: Rīgas "Dinamo" spēlēs Krievijas hokejists Vojevodins

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Rīgas "Dinamo"
Rīgas "Dinamo" Foto: Raimonds Volonts, "Dinamo Rīga"

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) klubā Rīgas "Dinamo" nākamajā sezonā spēlēs Krievijas hokejists Daņils Vojevodins, vēsta portāls "Sport Business Online".

Kā vēsta portāls, "Dinamo" kreklu nākamajā sezonā vilks Vojevodins, kurš iepriekš lielāko savas prasmes spodrinājis Krievijas Augstākajā hokeja līgā (VHL). Šajā čempionātā viņš pārstāvēja Kazaņas "Bars".

"Bars" rindās uzbrucējs šosezon 47 spēlēs guva 13 vārtus un pievienoja 18 rezultatīvas piespēles. Tāpat viņš iekrāja pozitīvu lietderības koeficientu +7, bet desmit izslēgšanas spēlēs viņa rēķinā 4+6.

22 gadus vecajam uzbrucējam šī bija jau sestā sezona VHL čempionātā. Tāpat viņš sešus dueļus aizvadījis KHL, kurā debitēja 2018./19.gada sezonā. Kopumā KHL čempionātā viņš aizvadījis sešus mačus, taču ar rezultativitāti nav izcēlies.

Šajā sezonā Rīgas komandai jau bija iespēja izbaudīt Krievijas hokeja talantu sniegumu. Sezonas otrajā pusē "Dinamo" sastāvu papildināja Kirils Sļepecs, Aleksandrs Protapovičs un Ņikita Setdikovs.

Veiksmīgākais sniegums padevās Protapovičam, kurš 32 mačos iekrāja 5+7, bet viņa tautietis Setdikovs 25 spēlēs nopelnīja divus vārtus un sešas piespēles, kamēr Sļepecs 33 dueļos atzīmējās ar četriem "goliem" un trim piespēlēm.

Pagājušajā sezonā "Dinamo" uzbrukums bija sliktākais kopš dalības KHL čempionātā, kā rezultātā Rietumu konferencē neizdevās pakāpties augstāk par 11.vietu. 

"Dinamo" valde veic pārrunas ar potenciālajiem treneriem, jo pēc šīs sezonas līgumi netika pagarināti ar līdzšinējo speciālistu sastāvu.

Starp kandidātiem pie "Dinamo" stūres tiek minēti arī latviešu treneri Leonīds Tambijevs un Pēteris Skudra.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu