Remontu dēļ slēgtas nobrauktuves no Rīgas apvedceļa uz Jūrmalas šoseju, starp Ventspili un Kuldīgu ieviesti seši luksoforu posmi

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Šoseja. Ilustratīvs attēls.
Šoseja. Ilustratīvs attēls. Foto: Edijs Pālens/LETA

Atsākušos ceļu remontdarbu dēļ ir slēgtas nobrauktuves no Rīgas apvedceļa (A5) uz Jūrmalas šoseju (A10), bet starp Ventspili un Kuldīgu ieviesti seši luksoforu posmi, aģentūru LETA informēja VAS "Latvijas valsts ceļi" (LVC) Komunikācijas daļā.

Rīgas apvedceļa un Jūrmalas šosejas savienošanās vietā ir slēgta nobrauktuve no Rīgas apvedceļa virzienā uz Jūrmalu un nobrauktuve no Jūrmalas šosejas virzienā no Rīgas uz Babīti. Babītes iedzīvotājiem izbraukšanai un iebraukšanai Babītē jāizmanto Rožu iela. Ir izveidotas apgriešanās vietas uz Jūrmalas šosejas pie Rīgas robežas un uz Rīgas apvedceļa pie Piņķiem. Atsevišķās vietās noteikts ātruma ierobežojums 70 kilometri stundā (km/h).

Savukārt uz autoceļa Ventspils-Kuldīga-Saldus (P108) no Ventspils līdz pagriezienam uz Zirām ir vairāk nekā 20 kilometru garš remontposms un seši ar luksoforiem regulēti posmi, tāpēc jārēķinās, ka ceļā šajā ceļa posmā būs jāpavada gandrīz pusotra stunda.

Uz Jelgavas šosejas (A8) satiksme vietām uz abām brauktuvēm var būt sašaurināta līdz vienai joslai, kā arī tur jārēķinās ar ātruma ierobežojumu 70 km/h.

Satiksmes ierobežojumi remondarbu dēļ ir ieviesti arī atsevišķos posmos uz Vidzemes šosejas (A2), autoceļa Rīga-Ērgļi (P4), autoceļa Ploski-Zilupe-Šķaune-Ezernieki (P52), autoceļa Dagda-Aglona (P60) un autoceļa Jelgava-Tērvete-Lietuvas robeža (P95). Tāpat ierobežojumi noteikti uz vairākiem tiltiem un ceļa pārvadiem.

Aktuāla informācija par satiksmes ierobežojumiem autoceļu tīklā ir pieejama, zvanot uz diennakts bezmaksas informatīvo tālruni 8000 5555, kā arī LVC interneta mājaslapā "www.lvceli.lv" un navigācijas lietotnē "Waze".

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu