Foto ⟩ "Karotāju princese." Covid-19 atņem Ņujorkas ugunsdzēsēja piecus mēnešus vecās meitiņas dzīvību (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Gofundme/Jay-Natalie La Santa

Ņujorkas ugunsdzēsēja Džerela La Santas un viņa sievas Lindsijas meita pirmdien, 20. aprīlī, traģiski gāja bojā no inficēšanās ar jauno koronavīrusu Covid-19 vien piecu mēnešu vecumā, vēsta portāls "People" un vietne "GoFundMe".

Foto: Gofundme

"Viena no vissāpīgākajām vecāku pieredzēm ir bērna zaudēšana. Ar ļoti lielām skumjām jāpaziņo par mūsu jaunākās meitas Džejas Natālijas La Santas aiziešanu," Džerels un Lindsija ziņojuši sociālajos tīklos.

"Viņas tēvs Džejai piešķīra "Karotāju princeses" titulu, jo viņa cīnījās kā neviens cits ar šausmīgo Covid-19 infekciju," vecāki rakstījuši paziņojumā. "Atpūties dieva mierā, mazā! Lūdzam ievērot La Santu ģimenes privātumu šajā grūtajā laikā."

Foto: Gofundme

Vietnē "GoFundMe" Džeja Natālija tika raksturota kā mazs cilvēciņš ar lielu personību. "Viņa bija mazais boss!!!" lasāms ziedošanas kampaņas aprakstā.

"Džejas Natālijas cīņa ar Covid-19 iedvesmoja visas medmāsas, ārstus un slimnīcas darbiniekus, kas viņu pazina. Mēs domājām, ka mums ir bērniņš, bet tā vietā mums bija eņģelis," rakstīts "GoFundMe".

Ziedojumu vākšanas kampaņa tika izveidota, lai palīdzētu segt medicīniskos izdevumus Džejas Natālijas hospitalizācijas laikā.

Ņujorka ir bijusi viena no vissmagāk skartajām ASV pilsētām Covid-19 pandēmijā. Saskaņā ar "New York Times" datu bāzi, ceturtdienas, 23. aprīļa, pēcpusdienā Ņujorkā bijuši vismaz 264 460 apstiprināti Covid-19 gadījumi un 15 740 cilvēkiem koronavīruss ir paspējis atņemt dzīvību.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu