Zināms, kad notiks "Eirovīzija 2020" tiešsaistes koncerts (16)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
"Supernovas" zvaigznes mirdz uz sarkanā paklāja (Samanta Tīna )
"Supernovas" zvaigznes mirdz uz sarkanā paklāja (Samanta Tīna ) Foto: Mārtiņš Otto, TVNET

Dziesmu konkursa "Eirovīzija 2020" rīkotājiem populāro koncertu nācās atcelt koronavīrusa straujās izplatības dēļ. Tā vietā skatītājiem šogad dziesmu šovs būs pieejams tiešsaistē un tā nosaukums ir "Europe Shine A Light". Izdevums "Sevodņa" vēsta, ka ir zināms arī jaunā šova precīzs norises laiks.

Tiešsaistes koncerts tiks translēts 16. maijā, tam sākoties plkst. 22.00 pēc Latvijas laika. "Europe Shine A Light" televīzijā tiks translēts 41 valstī. Aptuveni divu stundu garajā koncertā skatītāji tomēr tiks pie iespējas vērot un atbalstīt savus iecienītākos māksliniekus.

Tāpat koncerta tiešraidi būs iespējams arī "Eirovīzijas" oficiālajā "Youtube" kanālā, kā arī mājas lapā eurovision.tv. Dziesmu konkursa organizatori starp mūziķu priekšnesumiem ir ieplānojuši vairākus pārsteigumus. Šāda iecere tiks īstenota, lai atbalstītu fanus šajā sarežģītajā periodā.

Oriģināli "Eirovīzija 2020" dziesmu konkursam bija jānorisinās no 12 līdz 16. maijam Nīderlandes pilsētā Roterdamā. Latviju šogad populārajā konkursā pārstāv Samanta Tīna ar dziesmu "Still Breathing".

Komentāri (16)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu