Izšķīries populārais fitnesa skaistuļu pāris Juta un Gints Valdmaņi (10)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Sestdien, 25. aprīlī, pašmāju fitnesa skaistule Juta Valdmane sociālajā tīklā "Instagram" dalījās ar paziņojumu, ka viņa ar savu vīru populāro fitnesa treneri Gintu Valdmani ir šķīrušies.

Juta ar saviem sekotājiem dalījās ar pāra pēdējo kopbildi un paskaidroja, ka viņa ar Gintu nule iet katrs savu ceļu.

"Esam izlēmuši iet katrs savu ceļu šajā dzīvē, esam šķīrušies kā draugi un turpmāk saglabāsim labas attiecības. Paldies visiem, kas investēja savu laiku sekojot mūsu gaitām un mūsu kopīgajiem ceļojumiem," atklāj Juta.

"Mūsu attiecības bija patiesas un mīlestība bija īsta. Daudz iemācījāmies viens no otra un burtiski izaugām kopā. Negaidiet drāmu vai jebkādas citas negācijas no šīs šķiršanās, mūsu šķiršanās ir mierpilna un bez liekas drāmas," vēsta Valdmane.

Juta lūdz savus draugus un pārējos sekotājus respektēt pāra lēmumu un netraucēt viņus šajā laikā ar jautājumiem un vēstulēm.

"Neviena šķiršanās nav viegla, tāpēc cieniet mūs un mēs cienīsim jūs."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Mūsu pēdējā kopbilde. Esam izlēmuši iet katrs savu ceļu šajā dzīvē, esam šķīrušies kā draugi un turpmāk saglabāsim labas attiecības. Paldies visiem, kas investēja savu laiku sekojot mūsu gaitām un mūsu kopīgajiem ceļojumiem ? Mūsu attiecības bija patiesas un mīlestība bija īsta. Daudz iemācījāmies viens no otra un burtiski izaugām kopā. Negaidiet drāmu vai jebkādas citas negācijas no šīs šķiršanās, mūsu šķiršanās ir mierpilna un bez liekas drāmas. Lūgums gan mūsu draugiem, gan citiem respektēt mūsu lēmumu un neuzbāsties ar jautājumiem un vēstulēm. Neviena šķiršanās nav viegla, tāpēc cieniet mūs un mēs cienīsim Jūs. ?

A post shared by Juta Valdmane (@jutavaldmane) on

"Instagram" ierakstam ir slēgti komentāri, taču viņu pēdējo kopbildi ar sirsniņu atzīmējuši pulka sekotāju.

Komentāri (10)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu