Vīrietis reibumā, iespējams, izraisa avāriju un no notikuma vietas vienkārši aizet. Pašam par notikušo pretenziju nav

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Pixabay

Piektdien, 24. aprīlī, ap pulksten deviņiem rītā mežā starp Garkalni un Ādažiem manīts pamatīgi sasists "BMW", pie kura jau bija ceļu policisti, taču vēl pārsimts metru no tā tika manīts kāds knapi streipuļojošs vīrietis. Ar alus pudeli un numura zīmēm rokās viņš acīmredzami notikuma vietu centās atstāt, ziņo TV3 raidījums "Degpunktā".

Pieejot vīrietim tuvāk, bija redzams, ka viņam šur tur ir asinis un nobrāzumi. Vīrietis lēnā garā aizgājis mājās, taču "Bez Tabu" komanda notikušo bija iemūžinājuši un par to pastāstījuši pie "BMW" manītajiem policistiem. 

Vīrieša rokās redzētās numura zīmes sakrita ar sasistā "BMW" reģistrācijas numuriem. Tomēr, kā izrādās, viss nav tik vienkārši.

"Pēc tām norādēm inspektori netālu konstatēja minēto personu. Pārbaudot datubāzi tika konstatēts, ka tas ir minētās automašīnas īpašnieks, kurš paskaidroja, ka automašīna ir cietusi, ir nepieciešama evakuācija," stāsta VP RRP Ceļu policijas bataljona komandieris Helmuts Štaško.

Tomēr, reibumā esošais vīrietis apgalvoja, ka pats automašīnu nav vadījis un nezina, kurš to sasitis, taču viņam par notikušo nav nekādu pretenziju. Šajā gadījumā, ar to arī pietika, lai policisti neko vairs nevarētu darīt.

"Skatot minēto faktu mums paliek tikai aizdomas, ka viņš varētu būt vadījis minēto transportlīdzekli reibuma stāvoklī, uz ko gan mums nav neviena juridiska apstākļa, kas to norādītu. Viņš nav nodarījis kaitējumu nevienai trešajai personai, izņemot savu personīgo mantu, kuru viņš labprātīgi novāca no ceļa," norāda Staško.

Video: "Degpunktā" sižets

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu