Lai Sicīlijā atjaunotu tūrismu, valdība sola pēc pandēmijas beigām segt pusi no iebraucēju aviobiļešu cenām (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Pexels

Sicīlijas valdība nākusi klajā ar vilinošu solījumu. Viņi apmaksāšot pusi no tūristu lidmašīnas biļetes cenas un pat daļu no viesnīcas izdevumiem, lai spētu atjaunot tūrismu uz salas pēc Covid-19 pandēmijas, vēsta ziņu aģentūra BNS.

"Saskaņā ar jauno tūrisma attīstības stratēģiju Sicīlijā, kuras mērķis ir atjaunot nozari pēc koronavīrusa pandēmijas beigām, reģionālās iestādes ir gatavas maksāt 50% no aviobiļešu izmaksām, kā arī katru trešo nakti izmitināšanas iestādē. Turklāt tūristi saņems bezmaksas biļetes uz muzejiem un arheoloģisko izrakumu vietām. Kuponi ar piedāvājumiem būs pieejami vietnē "Visit Sicily"," rakstīts paziņojumā presei.

Pēc laikraksta "Palermo Today" datiem, Sicīlijas varas iestādes ir gatavas šai stratēģijai tērēt 50 miljonus eiro, savukārt martā un aprīlī tūrisma nozare zaudēja aptuveni vienu miljardu eiro.

Itālijā 13% no IKP tiek novirzīti tūrismam, un valsts jau tagad meklē veidus, kā atsākt rūpniecību pēc pakāpeniskas karantīnas atvieglošanas, kas paredzēta 4. maijā.

Itālija ir viena no epidemioloģiski nelabvēlīgajām valstīm. Itālija ir saraksta augšgalā no vietām pasaulē, kur Covid-19 ir atņēmis visvairāk dzīvības.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu