Rusedskis: Marejam būs grūti cīnīties ar Nadalu, Federeru, Džokoviču un Cicipu

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Endijs Marejs
Endijs Marejs Foto: Reuters/ScanPix

Britu tenisistam Endijam Marejam karjeras turpinājumā būs grūti cīnīties par "Grand Slam" titulu, uzskata viņa pazīstamais tautietis Gregs Rusedskis.

32 gadus vecais Marejs pērn pēc operācijas atgriezās kortā un oktobrī uzvarēja ATP turnīrā Atnverpenē. Novembrī viņš piedalījās Deivisa kausā, bet pēc tam turnīros nav spēlējis.

"Pluss ir tas, ka viņš, sezonai atsākoties, būs vairāk atpūties. Cerams, viņa fiziskā forma būs atgriezusies, taču nedēļu no nedēļas cīnīties ar Nadalu, Federeru, Džokoviču un Cicipu būs grūti," intervijā televīzijas kanālam "Sky" teica Rusedskis.

"Vai viņš var uzvarēt spēles? Vai viņš var uzvarēt kādā turnīrā? Jā, to viņš var. Bet uzvarēt "Grand Slam" - tās ir trīs līdz piecu setu cīņas un kopā septiņi mači. Tas jau būs sarežģīti. Iespējams, ka viņš var sasniegt ceturtdaļfinālu vai ceturto kārtu, bet iziet visu turnīru ar tādām operācijām, kādas bijušas viņam, ir sarežģīti. Taču es ceru, ka viņš apgāzīs manus pieņēmumus, kā to darījis vairākas reizes," skaidroja Rusedskis, kurš pats karjeras laikā palika bez "Grand Slam" tituliem.

Kādreizējā planētas pirmā rakete Marejs šobrīd reitingā ieņem 129.vietu. Nākamnedēļ viņš raketi nomainīs pret spēļu konsoli, lai piedalītos virtuālajā Madrides turnīrā.

Lielbritānijas tenisa zvaigzne pērn pēc apstāšanās Austrālijas atklātā čempionāta pirmajā kārtā paziņoja, ka veiks gūžas operāciju, liekot noprast, ka tā liks punktu viņa karjerai. Tiesa, jūnija otrajā pusē viņš jau atgriezās kortā, sākumā piedaloties dubultspēlēs.

Karjeras laikā viņš izcīnījis trīs "Grand Slam" titulus.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu