Perspektīvs koledžas basketbolists arestēts par slepkavību

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: twitter

Vien nedēļu pēc pieteikšanās šā gada Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) jauno spēlētāju draftam par slepkavību notiesāts Tuleinas koledžas basketbolists Tešauns Haitauers, ziņo ESPN.

Jaunais basketbolists tika arestēts sestdien. Haitauvers tiek apsūdzēts par saistību ar slepkavību, kas notika 8. aprīlī Džordzijas štata pilsētā Stokbridžā.

Tiek ziņots, ka pret Haitaueru ir izvirzītas vairākas apsūdzības. Jaunais basketbolists tiks tiesāts par slepkavības izdarīšanu, agresīvu uzbrukumu un ieroča nēsāšanu, kā arī ielaušanos privātīpašumā. 

8. aprīlī plkst.11 no rīta kādā Stokbridžas daudzdzīvokļu māju kompleksā notika apšaude, kurā dzīvību zaudēja 24 gadus vecais Devante Entonijs Longs.

Kā liecina policijas ieraksts sociālās saziņas vietnē "Facebook", Haitauers ir viens no sešiem vīriešiem, ko tur aizdomās par piedalīšanos apšaudē. Pieci ir aizturēti, bet vienu policija vēl meklē. Viens no aizturētajiem ir basketbolista brālis Džefrijs

Protams Tuleinas koledža ir paziņojusi, ka atbrīvo aizsargu no savas komandas. Pārstāvot Tuleinas "Green Wave" vienību Nacionālās koledžu sporta asociācijas (NCAA) čempionātā, Haitauers kļuva par savas komandas rezultatīvāko spēlētāju šosezon. Vidēji mačā aizsargs izcēlās ar 15,9 punktiem un 4,6 atlēkušajām bumbām.

18. aprīlī Haitauers pieteicās NBA jauno spēlētāju draftam, kura norise ir paredzēta 25. jūnijā (26. jūnija rītā pēc Latvijas laika) Bruklinā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu