Nurmagomedova tēvs nonācis slimnīcā ar plaušu karsoņa simptomiem

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Abdulmanaps un Habibs Nurmagomedovi
Abdulmanaps un Habibs Nurmagomedovi Foto: EPA/Scanpix

Aizvadītajā nedēļas nogalē slimnīcā nonācis slavenā UFC čempiona Habiba Nurmagomedova tēvs Abdulmanaps, vēsta "Championat".

Slavenā cīkstoņa tēvs ticis hospitalizēts ar simptomiem, kas vēstījuši par iespējamu plaušu karsoni. Tāpat 57 gadus vecajai Dagestānas cīņas sporta leģendai tika veikts arī koronavīrusa tests. Tiesa, šī testa rezultāti vēl nav zināmi.

"Abdulmanaps ir Mahačkalas slimnīcā. Viņš saslima, būdams kalnos. Viņš, būdams slims, staigāja apkārt veselas divas dienas. Trenera dēli knapi piespieda viņu doties uz slimnīcu. Diagnoze par koronavīrusu vēl nav uzstādīta, bet nevienam nav atļauts Abdulmanapam pietuvoties," ziņojis Dagestānas žurnālists Ramazans Rabadanovs.

Ar informāciju par leģendārā trenera veselību sava "Instagram" konta tiešraidē nāca klajāarī bijušais jaukto cīņas mākslu (MMA) cīkstonis Oļegs Taktarovs: "Starp citu, piezvanīju puišiem. Man teica, ka Abdulmanapa stāvoklis ir stabils. Līdz ar to viss ar viņu būs kārtībā."

Protams, šādi cīkstoņa izteikumi, iespējams, vairāk ir uztverami, kā pozitīva noskaņojuma uzturēšana. Šobrīd atliek gaidīt, kādi būs Nurmagomedovam vecākajam veiktā Covid-19 testa rezultāti.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu