Ugunsgrēkā Auces novadā svētdien gājis bojā cilvēks

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
VUGD automašīna.
VUGD automašīna. Foto: Edijs Pālens/LETA

Svētdien, 26. aprīlī, ugunsgrēkā dzīvoklī Auces novadā gāja bojā cilvēks, informēja Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienestā (VUGD).

Svētdien plkst. 19.58 ugunsdzēsēji steidzās uz izsaukumu Auces novadā, kur no daudzdzīvokļu dzīvojamās mājas loga cēlās dūmi.

Ierodoties notikuma vietā, tika konstatēts, ka trīsstāvu dzīvojamās mājas augšējā stāva dzīvoklī deg sadzīves mantas, atpūtas krēsls un matracis divu kvadrātmetru platībā un ir izveidojies spēcīgs sadūmojums. 

Pirms VUGD ierašanās no ēkas bija evakuējušies pieci cilvēki. Pārmeklējot piedūmoto dzīvokli, atrasts bojāgājušais. Plkst. 21.03 ugunsgrēks tika likvidēts. Dzīvoklī, kur notika ugunsnelaime, dūmu detektors nebija uzstādīts. 

Bet šorīt plkst. 6.07 saņemts izsaukums Talsos. Ierodoties notikuma vietā, ugunsdzēsēji konstatēja, ka ar atklātu liesmu deg pusotrstāva koka dzīvojamās mājas jumts, bēniņi un garāža 250 kvadrātmetru platībā. Nelaimē cietušo nav. Plkst. 8.38 ugunsgrēks likvidēts.

Kopumā aizvadītajā diennaktī VUGD saņēmis 40 izsaukumus, tostarp 31 uz ugunsgrēkiem, septiņus uz glābšanas darbiem, bet divi zvani bija maldinoši.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu