Interneta hits - trīs bērnu māte no Krievijas, kas pati izskatās kā bērns (3)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Interneta lietotāju vidū popularitāti guvusi kāda Krievijā dzimusi modele, kura izskatās ievērojami jaunāka par savu īsto vecumu.

Valērija Ļipovecka ir Krievijā dzimusi modele, kura augusi Itālijā, bet šobrīd dzīvo un strādā Kanādā. Interneta lietotāju uzmanību skaistule ir piesaistījusi ar savam vecumam neatbilstošu ārējo izskatu.

Modelei ir veiksmīgs "Instagram" konts, kam seko jau vairāk nekā 700 tūkstoši šīs vietnes lietotāju. Tāpat Ļipoveckai ir arī "Youtube" kanāls ar vairāk nekā pusmiljonu sekotājiem, kā arī viņa ir izveidojusi kontu populārajā vietnē "TikTok". Modele savai auditorijai nereti atklāj skaistumkopšanas noslēpumus, kā arī publicē attēlus un video no treniņiem un kopā ar bērniem.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A little dose of maxiboo this AM ?

A post shared by Valeria Lipovetsky (@valerialipovetsky) on

Protams, modeles sekotājiem interesē, kā sievietei ir izdevies saglabāt savu ārējo izskatu. Ne reti interneta lietotāji modeli noturējuši par skolas vecuma meiteni.

Patiesībā skolas gadi Ļipoveckai jau ir sen aiz muguras. Šogad modelei apritēs jau 30 gadi. Viņa ir arī māte trim dēliem. Ņemot vērā saturu, kas atrodams modeles "TikTok" kontā, sieviete ir saglabājusi ne tikai jauneklīgu izskatu, bet arī skatu uz dzīvi.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

And little by little, im finding the courage for it all ?

A post shared by Valeria Lipovetsky (@valerialipovetsky) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Sweet memories ?

A post shared by Valeria Lipovetsky (@valerialipovetsky) on

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu