Krāpnieks Lindas Mūrnieces vārdā veic rezervāciju Reizenberga "Balzambārā" un apber viņu ar rupjībām (15)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Nepatīkamu situāciju piedzīvojusi viesnīcas "Hotel Roma" vadītāja Linda Mūrniece un "Balzambāra" īpašnieks Andris Reizenbergs. Kāds krāpnieks Mūrnieces vārdā it kā veicis rezervāciju Reizenberga bārā, mētājoties ar rupjībām. Par notikušo neklusēt izlēma Mūrniece. 

Savā "Facebook" kontā viņa dalījās ar ekrānuzņēmumu, kurā redzama it kā viņas vārdā veiktā rezervācija. Ar savu ierakstu viņa cer brīdināt citus, kuri var nonākt līdzīgās situācijās.

"Laikā, kad mēs ar Andri Reizenbergu cīnāmies par izdzīvošanu un vēl mēģinām palīdzēt citiem,

šis nelietis it kā no mana epasta (kādu gan nekad neesmu sev izveidojusi un nezinu, kā šis iespējams) veic rezervāciju Balzambārā, kurš šobrīd slēgts, ar komentāru Andrim - “pasūtīsim tevi n... un vienu alu uz visiem”... Lejā redzams, kā tas izskatās...

Ilgi domājām, vai šim vajag publicitāti, tad nolēmām, ka šādas lietas nevar atstāt nesodītas.

Policiju nav vērts iejaukt, jo skaidrs, ka tas vienkārši lieks darbs un - kamēr nedraud - mums arī nav, par ko baidīties.

Tomēr - ja nu vēl kāds saņem šādus “murgus”, ir vērts atcerēties, ka viss ir viltojams...

P.S. Vismaz es esmu ļoti nogurusi. Un zinu, ka arī Andris. Jo mēs strādājam daudz. Arī emocionāli nevienam nav viegli. Šķita, ka cilvēki šai laikā labāki kļūst..." sarūgtināta par piedzīvoto ir Mūrniece. 

Nekā citādāk kā par nelieti kādu Ingunu Kirilovu (vīrieškārtas) nevaru nosaukt. Laikā, kad mēs ar Andris Reizenbergs...

Posted by Linda Mūrniece on Svētdiena, 2020. gada 26. aprīlis

Atgādinām, ka Vecrīgā esošajam "Balzambāram" draud slēgšana, turklāt līdzīgu likteni var sagaidīt arī citas ēdināšanas iestādes, LTV raidījumā "Rīta Panorāma" 23. aprīlī atklāja tā īpašnieks Andris Reizenbergs. 

Reizenbergs atklāja, ka "Balzambāram" iekrājies ap 3000 eiro īres parāds. Tā kā bāram šobrīd ienākumu nav, to atmaksāt nav iespējams. Kā "Rīta Panorāmai" ar asarām acīs sacīja īpašnieks, apsaimniekotājs "Rīgas nami" neesot atsaucīgs sarunās par iespēju parādu atmaksāt vēlāk.

Savukārt uz dīkstāves pabalstu "Balzambārs" pretendēt nevarot, jo par janvāri un februāri uzkrāti nodokļu parādi, kas nozarē esot pilnīgi normāli, jo klientu ziemas mēnešos ir mazāk. Parādi ik gadu tiek atmaksāti, sākoties vasarai, sacīja uzņēmējs.

"Cīnīsimies pretī, mēģināsim runāt, bet tur izskatās kā pret sienu, un izskatās, ka "Balzambāra" durvis varbūt būs jāver pavisam ciet," situāciju aprakstīja Reizenbergs.

Komentāri (15)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu