Slavenību tiešsaistes labdarības pasākumā daudzo ziedojumu dēļ "uzkaras" organizācijas mājaslapa

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: AFP

Mūziķi Selīna Diona un Džastins Bībers, rakstniece Mārgareta Etvuda un daudzas citas Kanādas zvaigznes 26. aprīlī attālināti piedalījušās pasākumā, kurā tika godināti veselības aprūpes darbinieki, kas cīnās ar jaunā koronavīrusa pandēmiju.

Pasākumā "Stronger Together/Tous Ensemble", kas tika pārraidīts radio, televīzijā un internetā, tika vākti arī līdzekļi pārtikas bankām. Mediji to raksturoja kā plašāko daudzu platformu pārraidi Kanādas vēsturē.

Kanādas slavenības uzrunāja skatītājus no savām dzīvojamajām istabām vai, Dionas gadījumā, no savas virtuves.

Dziedātāja aicināja līdzpilsoņus saglabāt pozitīvu attieksmi un pauda pārliecību, ka pandēmiju izdosies pārvarēt.

90 minūšu garajā pārraidē, kas notika bez televīzijas reklāmām, piedalījās arī tādas mūzikas pasaules slavenības kā Maikls Bublē, Braians Adamss, Alesija Kara, Šenaija Tveina un Dreiks.

Pasākumā attālināti piedalījās arī Kanādā dzimušie Holivudas aktieri Raiens Renoldss un Maiks Maierss, kā arī sporta pasaulē un politikā zināmas personības, tostarp bijusī Kanādas astronaute un Kanādas ģenerālgubernatore Žilija Pajeta.

Skatītājus uzrunāja arī Kanādas premjerministrs Džastins Trudo, kurš aicināja kanādiešus būt piesardzīgiem un palikt mājās.

Labdarības organizācija "Food Banks Canada" pēc pārraides tviterī ziņoja, ka organizācijas mājaslapai šova laikā daudzo ziedojumu dēļ bijusi pārslodze un tā pārtraukusi darboties, un atgādināja, ka ziedot iespējams arī pēc šova.

"Kanāda, tu esi lieliska," tvītoja "Food Banks Canada", lūdzot turpināt ziedot.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu