"Nevaru iedomāties, kā viņi varēja izturēt 15 raundus." Taigers Vudss reiz saņēmis sitienu no leģendārā Muhameda Ali

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Taigers Vudss
Taigers Vudss Foto: Reuters/ScanPix

Slavenais Golferis Taigers Vudss reiz saņēmis sitienu no leģendārā smagā svara boksera Muhameda Ali. Sarunā ar "The Sun" golferis atzina, ka tā ir bijusi pārsteidzoši nepatīkama pieredze.

2004. gadā Vudss mēģinājis piereģistrēties kādā Ņujorkas viesnīcā. Jau toreiz Vudss bija visā pasaulē pazīstams sportists, līdz ar to viņu varēja atpazīt arī no muguras. Pa slavenā golfera ribām draudzīgi uzsitis leģendārais bokseris Ali. Vudss bijis gatavs atbildēt, bet ieraugot, kas viņam stāv pretim, nekavējoties savas domas mainījis.

"Biju Ņujorkas viesnīcā. Man vajadzēja vietu, kur pārnakšņot. Līdzi man bija tikai soma un dažas golfa nūjas. Stāvu rindā un jūtu, ka kāds man iesit pa ribām. Saņēmu sitienu pa ribu labo pusi un biju nikns. Apsviedos otrādi, būdams pilnībā gatavs iesist savam pāri darītājam," stāstīja Vudss.

"Sev pretim ieraugu Ali un viņš man saka: "Sveiks, puis. Kā sokas?" Vaicāju viņam, kāpēc viņš man tik sāpīgi iesita. Pēc tam tikai atskārtu, ka nevaru iedomāties, kā viņi varēja izturēt 15 raundus," par Ali uzsitiena spēku pārsteigumu neslēpa Vudss.

Vaicāts par to, vai viņš, tobrīd 62 gadus vecajam bokserim, nevēlējās uz sitienu atbildēt, Vudss savā atbildē bija konkrēts: "Nē, nē, nē. To cīņu es noteikti zaudētu."

Savas zvaigžņotās karjeras laikā Vuds 11 reizes ir atzīts par gada labāko golferi. Amerikānis tiek uzskatīts par, iespējams, visu laiku labāko sava amata meistaru. Ali, kurš arī ir sava sporta apskatnieku un fanu acīs tiek uzskatīts par vienu no visu laiku labākajiem, kopumā 61 karjeras cīņā izcīnīja 56 uzvaras, 37 no tām ar nokautu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu