Akcijas, uzkrājumi un divi dzīvokļi. Satiksmes ministra Tāļa Linkaita amatpersonas deklarācija

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Satiksmes ministrs Tālis Linkaits
Satiksmes ministrs Tālis Linkaits Foto: Valsts kanceleja

Satiksmes ministrs Tālis Linkaits (JKP) pagājušajā gadā nopelnījis kopumā 71 007 eiro, liecina Valsts ieņēmumu dienestam iesniegtā amatpersonas deklarācija.

Lielāko daļu ienākumu jeb 65 861 eiro Linkaits saņēmis par ministra darbu, savukārt 2241 eiro viņš nopelnījis par darbu Saeimā pirms stāšanās satiksmes ministra amatā.

Vienlaikus 2325 eiro ministrs saņēmis no Madaras Širiņas, 575 eiro Linkaits pērn saņēmis dividendēs, bet piecus eiro - procentos no "SEB bankas" un "Swedbank".

Linkaitam pieder "Ditton pievadķēžu rūpnīcas" akcijas ar kopējo nominālvērtību 4900 eiro, "Rīgas kuģu būvētavas" akcijas ar kopējo nominālvērtību 2497 eiro, "Olainfarm" akcijas ar kopējo nominālvērtību 1708 eiro, "Tallink Grupp" akcijas ar kopējo nominālvērtību 1200 eiro, "Tallinn Kaubamaja Grupp" akcijas ar kopējo nominālvērtību 400 eiro, "Nokia" akcijas ar kopējo nominālvērtību 150 eiro un "Kone" akcijas ar kopējo nominālvērtību 50 eiro.

Satiksmes ministra kopējie uzkrājumi pagājušā gada beigās veidoja 36 205 eiro divās bankās - "SEB bankā" un "Swedbank", savukārt skaidrās naudas uzkrājumus Linkaits nav uzrādījis. 

Linkaita īpašumā ir divi dzīvokļi Rīgā, kā arī viena vieglā automašīna - 2011. gada izlaiduma "Mazda 6".

Kā ziņots, Linkaits ir satiksmes ministra amatā kopš 2019. gada 23. janvāra. 

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu