Pašmāju blogere, kura nedzer ūdeni, aicina cilvēkus pārtikt tikai no augļiem un dārzeņiem (7)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Ārzemēs dzīvojošā latviešu maratoniste un blogere Alise Miksta, kura plašāku atpazīstamību iemantoja savas "dzīves bez ūdens" dēļ, nu sociālajos tīklos aktīvi iestājas par to, ka cilvēkiem būtu lielākoties jāpārtiek tikai no augļiem.

Viņas sociālajos tīklos regulāri parādās daudzas fotogrāfijas ar apelsīniem, arbūziem, banāniem un daudziem citiem augļiem, sievietei sniedzot arī ieteikumus cilvēkiem.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Alise Miksta (@alisemiksta) on

"Cilvēki ir paredzēti tam, lai galvenokārt ēstu augļus. Mums ir tāda pati fizioloģija kā pērtiķiem un šimpanzēm, tas pats kuņģa skābums, zobu struktūra un sviedru dziedzeri. Augļus ir visvieglāk sagremot, tādēļ būtu jābūt skaidram, ka tieši to mēs esam bioloģiski izstrādāti ēst. Tas, ka mēs spējam sagremot citus pārtikas produktus, nepadara mūs piemērotus viņu patēriņam. [..] Neļaujiet sevi apmānīt. Pārtika jūs baro, attīra un atjauno, vai arī tā jūs iznīcina. Daži pārtikas produkti piepilda jūs ar gļotām, aizcietējumiem un iekaisumiem. Ļaujiet, lai jūsu ēdiens būtu jūsu veselības avots un zāles, nevis jūsu slimības cēlonis," vienā no ierakstiem vēstīja blogere.

Viņa skaidroja, ka cilvēku ķermeņi kļūst ļoti skābi un toksiski no pārtikas produktiem, kuri mums it kā nākot par labu, piemēram, gaļa, graudi un piena produkti.

"Mūsu fiziskie ķermeņi ir ideāli izstrādāti, lai patērētu neapstrādātu pārtiku. Viss pārējais, sākot no toksiskām ķīmiskām vielām, minerāliem, metāliem un tamlīdzīgiem produktiem, ir sveši patogēni, kas kairina un iznīcina mūsu šūnas. Vārīti pārtikas produkti ir nedzīvi pārtikas produkti - ir mainīta viņu ķīmija un iznīcināta viņu enerģija. Veselība ir enerģija, kas dod dzīvotspēju un izturību. To var panākt, tikai ēdot neapstrādātus, nogatavojušos, svaigus augļus, dārzeņus, riekstus un sēklas," citā ierakstā norādīja Miksta. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Alise Miksta (@alisemiksta) on

Tāpat viņa turpināja uzstāt, ka ūdeni dzert nav nepieciešams: 

"Dzeramais krāna ūdens un pudelēs pildīts ūdens hidrēšanai ir tas pats, kas valkāt sejas masku un cimdus, lai pasargātu sevi no Covid-19. Ūdens tevi nehidrē, ūdens atšķaida skābes mūsu ķermeņos, bet tās neaizskalo. Tiem, kas vēlas hidrēties un reģenerēties šūnu līmenī, uzturam jāsastāv no diētas ar augļiem (un dārzeņiem ar augstu ūdens daudzumu). Dzeramais ūdens aizkavē mūsu nieru darbību. Tikai ūdens no augļiem un dārzeņiem mitrina mūs šūnu līmenī," uzskata blogere.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Alise Miksta (@alisemiksta) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Alise Miksta (@alisemiksta) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Alise Miksta (@alisemiksta) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Alise Miksta (@alisemiksta) on

Komentāri (7)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu