Dārta Daneviča pastāsta par problēmām attiecībās: Varbūt mans "liktenis" ir būt vienai (16)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Dailes teātra aktrise Dārta Daneviča, viesojoties Lauras Saulītes "YouTube" kanālā "Generation Famous", pieskārās attiecību tēmai un atzina, ka tā ir joma, kur viņai neveicas.

Daneviča četrus gadus ir romantiskās attiecībās ar aktieri Niklāvu Kurpnieku, taču intervijas laikā viņa lika noprast, ka pārim ir sarežģījumi. "Man arvien vēl neveicas, man ļoti grūti iet ar attiecībām. Mums [ar Niklāvu - red.] arī neiet viegli," sarunā atklāj Daneviča.

Tāpat vērīgākie pamanījuši, ka gan Dārtas, gan Niklāva sociālajos tīklos pazudušas abu kopbildes.

Intervijā viņa turpina: "Šī ir joma, kur man aizvien ir jāmācās un jāprasa pēc padoma. Beidzamajā laikā, pašizolācijā dzīvojot, es pat esmu nonākusi pie tāda ļoti skumja secinājuma, ka varbūt es esmu tiešām pārāk liela egoiste, kaut arī man nekad nav gribējies to atzīt.

Varbūt mans "liktenis" ir būt vienai un tādai "suņu tantei".

Man iet ļoti, ļoti grūti."

Dārta atzīst, ka vienlaikus ir gan ļoti stipra, gan ļoti vāja. Viņa var "izdarīt visu", sākot no rēķinu samaksāšanas, automašīnas nopelnīšanas un remontdarbiem dzīvoklī, bet reizē viņa ir  "bailīga, kompleksaina, nobijusies". "Man šķiet, ka tas īsti vīriešiem neiet kopā," secina viņa. 

Video: intervija ar Dārtu Daneviču

Komentāri (16)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu