Nobrauca no ceļa un apmeta vairākus kūleņus. Uz Vidzemes šosejas avārijā smagas traumas gūst sieviete (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Valsts policija.
Valsts policija. Foto: Edijs Pālens/LETA

Pirmdienas, 27. aprīļa, rītā uz Vidzemes šosejas, pēc neveiksmīga brauciena un smagas avārijas, kāda sieviete nonāca slimnīcā, bet viņas avarējušais spēkrats autokapsētā, ziņo raidījums "Degpunktā".

Video: "Degpunktā" sižets

Taisnā ceļa posmā uz Vidzemes šosejas starp Siguldu un Augšlīgatni garāmbraucējiem pavēries nepatīkams skats. Pļavā, vairākus desmitus metru no ceļa stāvējis, pamatīgi sadauzīts "Volkswagen", pie kura rosījušies policisti un neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta dakteri.

"Šodien īsi pirms plkst. 11. saņēmām šādu ziņojumu. Uz notikuma vietu devās tuvāk esošā mediķu brigāde, kas ieradās 13 minūšu laikā. Negadījumā cieta sieviete, kura guva vidēji smagas traumas. Viņai ir traumēta mugura un galva, bet sieviete atrodas stabilā stāvoklī," norādīja Neatliekamā medicīniskās palīdzības dienesta (NMPD) pārstāve Arita Freimane.

1954. gadā dzimusī sieviete nekādus sīkākus skaidrojumus par avāriju un tās iemesliem nav sniegusi, policistiem šobrīd zināmie fakti liecina, ka negadījumā nav iesaistīts vēl kāds transportlīdzeklis.

Tikmēr Valts policijas (VP) Rīgas reģiona pārvaldes (RPP) Ceļu policijas bataljona komandieris Helmuts Staško atklāja, ka sieviete nobraukusi no ceļa braucamās daļas un, saskaroties ar apmali, auto apmetis vairākus kūleņus. 

Šobrīd par notikušo ir ierosināts kriminālprocess un ir nozīmētas tiesu medicīniskās ekspertīzes, lai noskaidrotu avārijas cēloņus. Policisti neizslēdz, ka sievieti pie stūres varētu būt piemeklējušas arī kādas pēkšņas veselības problēmas.

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu