"Viņš jau iepriekš tika brīdināts par smēķēšanu gultā." Ugunsgrēkā Lielaucē traģiski bojā iet pensionārs

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ugunsdzēsēji. Ilustratīvs attēls.
Ugunsdzēsēji. Ilustratīvs attēls. Foto: Edijs Pālens/LETA

Traģisks negadījums noticis svētdien, 26. aprīlī, Lielaucē, kur ugunsgrēkā dzīvību zaudēja kāds 70 gadus vecs kungs, ziņo raidījums "Degpunktā".

Video: "Degpunktā" sižets

Par savu pensionēto kaimiņu, kas jau ilgstoši nebija spējīgs parūpēties par savu drošību un veselību, uztraukušies bija vairāki daudzdzīvokļu ēkas iemītnieki Lielaucē. Vīrietis bijis regulārs smēķētājs un alkohola lietotājs. Viņš ar ugunsnelaimi riskējis teju katru dienu.

Lielaucē jau vairākus gadus "Niedrās" vienatnē dzīvoja kāds pensionārs. Vīrietis maz sarunājies ar kaimiņiem. Viņš pārsvarā mitinājies dzīvoklī kopā ar savu balto suni. Vietējie stāsta, ka kaimiņš bieži bija alkohola reibumā, par ko pārējie nama iedzīvotāji jau iepriekš satraucās.

"Katru dienu viņš viens pats izdzēra trīs pudeles. Viņš jau iepriekš tika brīdināts par to, lai gultā nesmēķē," sacīja mirušā vīrieša kaimiņš.

Kaimiņu raizes un nemitīgie atgādinājumi par bīstamību šoreiz nelīdzēja. Svētdienas vakarā notika nelaime, par ko neviens no "Niedru" iedzīvotājiem vairs nebrīnās.

Ap plkst. 20.00 no pensionāra dzīvokļa logiem sāka velties dūmi. Auces ugunsdzēsēju brigādes steidzās uz notikuma vietu un darīja, ko varēja, lai glābtu piedūmoto telpu iemītniekus.

Vīrieša suns paspēja no dūmojošā dzīvokļa laukā izskriet pats, taču viņa saimnieku glābējiem uzmeklēt bija grūti. Diemžēl vīrietis indīgajos dūmos zaudēja dzīvību. Viņu atrada guļam uz mēbelēm.

Rūpes par pensionāra mājdzīvnieku uzņēmās kaimiņi no otrā stāva, kas solīja par suni labi parūpēties.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu