Pentagons atslepenojis video, kuros piloti nofilmējuši NLO (11)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Pirmdien, 28. aprīlī, Pentagons publicējis trīs atslepenotus video, kuros redzams, kā ASV Jūras kara flotes piloti nonāk saskarē ar šķietami neidentificētiem lidojošiem ojektiem (NLO).

Graudainajos video, kuros, pēc Pentagona paustā, redzami "neizskaidroti atmosfēras fenomeni", jau iepriekš bija nopludināti un daži uzskata, ka tajos redzami citplanētiešu NLO.

Pentagona paziņojumā sacīts, ka video publicēti, lai "kliedētu nepatiesus priekšstatus sabiedrībā par to, vai materiāli, kas klejo internetā, ir īsti, un par to, vai video redzams kaut kas vairāk".

"Pēc plaša pārskata, departaments nolēmis, ka autorizēta šo atslepenoto video publicēšana neatklāj jūtīgas spējas vai sistēmas, un nepieskaras jebkādām neidentificētu atmosfēras fenomenu uzbrukumu militārajiem gaisa spēkiem izmeklēšanām," sacīts paziņojumā.

Video "klejojis publiski pieejamajos materiālos kopš neautorizētas publicēšanas 2007. un 2017. gadā," pausts paziņojumā, piebilstot, ka "atmosfēras fenomeni, kas novēroti video, joprojām tiek raksturoti kā "neidentificēti"."

Trijos video redzams tas, ko trīs piloti redzēja mācību lidojumu laikā 2004. un 2015. gadā. Divus video 2017. gadā publicēja laikraksts "The New York Times", savukārt trešo publicēja organizācija "To the Stars Academy of Arts and Science".

Kā raksta laikraksts "The Guardian", publicējot video, Pentagons veicina šo materiālu leģitimitāti, kas savukārt veicinās spekulācijas, ka cilvēki ir kontaktējušies ar citplanētiešiem.

Video: Pentagons publicējis atslepenotus video, kuros redzami neidentificēti lidojoši objekti

Komentāri (11)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu