"X Faktora" uzvarētāja Kattie pastāsta, kāda ir dzīve Baltkrievijā, kur tiek ignorēts Covid-19 (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
"X Faktora" otrās sezonas uzvarētāja Kattie
"X Faktora" otrās sezonas uzvarētāja Kattie Foto: Mārtiņš Otto/TVNET

Šova "X Faktors" otrajā sezonā uzvaras laurus plūca dziedātāja no Baltkrievijas Kattie. Nu viņa izdevumam "Privātā Dzīve" pastāstīja, kā norit dzīve viņas dzimtenē, kur par koronavīrusu neuztraucas. 

Izdevumam dziedātāja pastāstīja, ka Minskā pandēmijas laikā nav mainījies tikpat kā nekas. Rit ierastā dzīve, pieaugušie iet uz darbu, bet bērni turpina skolas gaitas. "Tiek radīts iespaids, ka viss ir kārtībā, taču cilvēki jau paši visu saprot..." 

Jauniete lielākoties uzturas mājās un uz lielveikalu pēc pārtikas dodas reizi nedēļā. "Savai drošībai labāk izvēlos palikt mājās. Tā es pasargāšu sevi un apkārtējos. Veselība tomēr ir prioritāte."

Atgādinām, ka Baltkrievijas autoritārais prezidents Aleksandrs Lukašenko ne reizi vien izteicies, ka nevajagot celt paniku koronavīrusa dēļ, un labākie līdzekļi pret to esot lauku darbi, sportošana, pirts un simt gramu degvīna.

Lukašenko viedokli komentēja arī Kattie: "Mūsu prezidentam allaž ir bijis savs, atšķirīgs viedoklis par daudz ko. Var ar to samierināties vai arī pukoties uz viņu. Cilvēki, protams, baidās."

Tomēr, neskatoties uz apkārt notiekošo, dziedātāja jūtas mierīgi. 

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu