"Ekstrasensu cīņu" vadītājs Marats Bašarovs skaidro, kādēļ sitis bijušās sievas (3)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Instagram/ marabash1

Krievijas TV raidījumu vadītājs Marats Bašarovs ne vienu reizi vien nonācis mediju uzmanības lokā par rokas pacelšanu pret savām dzīvesbiedrenēm. Nu jaunā intervijā Bašarovs pastāstīja, kādēļ sitis savu bijušo sievu Jekaterinu Arharovu, kā arī citas mīļotās sievietes.

Ar Arharovu vīrietis apprecējās 2014. gada maijā, bet jau oktobrī viņa sieva nonāca slimnīcā, apsūdzot Bašarovu piekaušanā un deguna salaušanā. 2015. gadā pāris izšķīrās. 

Pēc TV raidījumu vadītāja teiktā, Bašarovs sapratis, ka viņa toreizējai sievai bijušas nopietnas problēmas ar alkoholu.

"Mani draugi brīdināja par viņu, bet es nevienu neklausījos. Es joprojām īsti nesaprotu, kāpēc viņu tik ļoti aizrāva alkohols - ar mums viss bija labi, kāzas bija skaistas, darbs bija," norādīja vīrietis.

Bašarovs atklāja, ka alkohola reibumā viņa tā brīža sieva zaudējusi pār sevi kontroli tādā mērā, ka viņam pat viņu nācies ieslodzīt. Viņš atcerējās, ka Arharova kādā sabiedriskā pasākumā iesaistījusies kautiņā. 

"Man bija nepārtraukti jāieslēdz Katja kādā telpā. Nu kur tas redzēts - atnāk piedzēries cilvēks, sāk skandalēties, pastāvīgi lamājas... Ļoti neglīti."

Pēc tam Bašarovs un Arharova nav mēnesi tikušies, un viņš nolēmis šķirties. Pēc neilga laika viņa it kā ieradusies vīrieša lauku mājās un sākusi konfliktu. Savukārt Bašarovs viņu informēja par nodomu šķirties un mēģināja izdzīt no mājām.

"Es viņai iekrāvu. Nesitu daudzas reizes. Es viņai iekrāvu vienu reizi, piezvanīju viņas tēvam un teicu: "Savāciet, lūdzu, savu meitu." Tā bija histērija," skaidroja vīrietis. 

Pārraides beigās viņš atzina, ka ir sitis arī citas savas bijušās sievas, skaidrojot savu rīcību ar ugunīgo raksturu. Viņš apstiprināja, ka patiešam ir salauzis degunu savai bijušajai sievai Jeļizavetai, ar kuru laulība tika šķirta šā gada martā. 

Tomēr, kā norādīja Bašarovs, viņš sievu sitis tāpēc, ka "ticis izprovocēts". 

"Mani izved no pacietības, ja neklausa maniem lūgumiem. Mums sākās konflikts liftā. Ļiza mani tincināja, es viņu lūdzu izbeigt, bet viņa to nedarīja. Un es viņai iesitu pa seju, trāpīju pa degunu," skaidroja Bašarovs. 

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu