Lelde Dreimane neievērojot pašizolāciju un rīkojot ballītes. Iesaistīta policija, bet aktrise apsūdzības noliedz (44)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Dailes teātra aktrise Lelde Dreimane vairāk nekā mēnesi bija "iestrēgusi" Taizemē un Latvijā atgriezās vien 16. aprīlī. Lai gan viņa pati liek noprast, ka pēc atgriešanās 14 dienas ievēro pašizolāciju, "Apollo" rīcībā nonākusi informācija, ka aktrise, iespējams, rīkojot ballītes un neievērojot sociālās distancēšanās noteikumus.

Ar portālu "Apollo" sazinājās Dreimanes kaimiņiene un pastāstīja, ka aktrise savas mājas pagalmā Mežaparkā rīkojot skaļas ballītes, viņu apciemojot draugi un esot tikusi iesaistīta pat policija.

Sieviete norāda, ka aktrise neievērojot ar likumu noteikto pašizolācijas laiku 14 dienas, kopš atgriezusies no Taizemes.

Vēstulē Dreimanes kaimiņiene apgalvo, ka jau kopš atgriešanās no Taizemes aktrise ar savu dzīvesbiedru neievērojot distancēšanās noteikumus - apmeklēts veikals, kā arī vairākas dienas pagalmā draugu kompānijā lietoti alkoholiskie dzērieni. 

"Savukārt 24.04. svinēšana sasniedza kulmināciju, kad pie Dreimanes un viņas dzīvesbiedra ieradās četri viesi un kopīgi pagalmā aiz mājas tika lietoti alkoholiskie dzērieni un skaļi dziedāts.

Skaļā uzvedība stipri ievilkās, un jau 25.04. pulksten 1.25 tika ziņots Rīgas pašvaldības policijas Ziemeļu pārvaldei par pašizolācijas un pulcēšanās noteikumu neievērošanu."

Kad piebraukusi policija, aktrises draugs esot iesvilpies un paziņojis pārējiem kompānijas biedriem, ka ieradušies likumsargi. Policisti pamanījuši vien to, ka vairāki cilvēki esot pārlēkuši pāri kaimiņu mājas žogam un paslēpušies. 

"Neilgi pēc policijas aizbraukšanas uz kāpnēm pie ieejas durvīm no Leldes Dreimanes, skūpstoties un mīļi atvadoties, atsveicinājās četras iereibušas personas un, sadaloties pa divām personām, aizgāja pa ielu katra grupa uz savu pusi," rakstīja sieviete.

Viņa piebilda, ka arī turpmākās dienas Dreimani apciemojuši dažādi viesi, ar kuriem kopā gan dzīvoklī, gan pagalmā esot svinēts.

Kā novēroja "Apollo", arī savos sociālajos tīklos aktrise dalās ar fotogrāfijām, kurās parāda, ka pavada laiku svaigā gaisā pagalmā, kā atrašanās vietu atzīmējot Mežaparku. 

Lai pārbaudītu saņemto informāciju, "Apollo" sazinājās ar Rīgas pašvaldības policiju, kuras pārstāvji apstiprināja, ka norādītajā datumā patiešām ir ticis saņemts izsaukums uz Mežaparku, tādējādi apliecinot Dreimanes kaimiņienes rakstīto. 

"25. aprīlī pulksten 1.28 Rīgas pašvaldības policija saņēma izsaukumu par kādu kompāniju vienā no Mežaparka mazdzīvokļu namiem. Jauniešu bariņš ne tikai vēlajās nakts stundās pārējiem nama iedzīvotājiem traucējot naktsmieru, bet arī rupji pārkāpjot pulcēšanās ierobežojumus.

Uz notikuma vietu nosūtīta tuvākā Rīgas pašvaldības policijas Ziemeļu pārvaldes ekipāža.

Ierodoties norādītajā adresē, neapgaismotajā un nožogotajā nama teritorijā sadzirdēta vairāku personu sačukstēšanās, bēgšana un tālumā pustumsā ieraudzīts, ka viena no personām pārlec pāri žogam un nozūd no likumsargu redzesloka.

Aizejot otrpus ēkai, ievērots uzklāts āra ēdamgalds. Uz tā bijušas atstātas gan alkohola pudeles, gan arī mobilie tālruņi. Diemžēl neviena no personām pagalmā netika atrasta.

Pēc brīža sastaptā izsaucēja skaidroja, ka personas pamanījušas policijas operatīvā transportlīdzekļa tuvošanos. Viena no bariņā esošajām personām uzsvilpusi, un pārējie metušies bēgt. Tāpat no ziņotājas noskaidrots, ka nama pagalmā visai regulāri notiekot pulcēšanās. Līdz ar to izsaucējai ieteikts - līdzko notiek pulcēšanās, zvanīt policijai – 110.

Ekipāžas darbinieki brīdi uzkavējās notikuma vietā, kā arī ar operatīvo transportlīdzekli apbraukāja tuvāko apkārtni, ja nu gadījumā personas tomēr nolems atgriezties notikuma vietā pēc savām mantām. Tomēr neviena no personām apkārtnē netika sastapta," skaidroja Rīgas pašvaldības policijas Sabiedrisko attiecību speciāliste Lāsma Greidāne.

Pati aktrise "Apollo" gan kategoriski noliedz, ka būtu rīkojusi ballītes, norādot, ka tās ir "pilnīgas muļķības". 

"Man ir savs piemājas dārzs, kurā uzturoties es neapdraudu neviena cilvēka veselību un drošību! Pārtika un citas nepieciešamības preces man tiek piegādātas attālināti - BEZ KONTAKTA!" skaidroja aktrise.

Komentāri (44)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu