Žurnāls: Artuss Kaimiņš esot sācis attiecības ar aktrisi Dārtu Daneviču (35)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: LETA/ TVNET

Izdevuma "Kas Jauns" rīcībā ir informācija, ka Saeimas deputāts Artuss Kaimiņš esot sācis romantiskas attiecības ar Dailes teātra aktrisi Dārtu Daneviču. 

Iepriekš Daneviča četrus gadus bija attiecībās ar aktieri Niklāvu Kurpnieku. Vēl nesen, 17. aprīlī, aktrise intervijā ar Lauru Saulīti "YouTube" kanālā "Generation Famous" runāja par savām un Niklāva attiecībām, taču lika noprast, ka tajās ir sarežģījumi. 

"Man arvien vēl neveicas, man ļoti grūti iet ar attiecībām. Mums [ar Niklāvu - red.] arī neiet viegli," intervijā izteicās Daneviča.

Vērīgākie pamanījuši, ka no aktrises "Instagram" konta pazudušas visas kopīgās fotogrāfijas ar Kurpnieku, taču viņa un Kaimiņš regulāri apmainās ar "patīk" un komentāriem viens pie otra fotogrāfijām. 

Nedz Daneviča, nedz Kaimiņš nav komentējuši savu attiecību statusu, taču Kurpnieks sarunā ar izdevumu "Kas Jauns" apstiprina, ka gada sākumā izšķīrās ar aktrisi. Tiesa, tas nav bijis saistīts ar viņas jaunajām attiecībām. "Es arī baumu līmenī par šīm attiecībām esmu lietas kursā. (..) Nē, mēs izšķīrāmies pirms tam. Neviens no mums pie kāda neaizgāja," izdevumam atklāj Kurpnieks.

Atgādinām, ka Daneviča ārkārtējās situācijas izsludināšanas sākumā piedāvāja izīrēt savu dzīvokli Rīgas centrā, liekot domāt, ka viņa ar Kaimiņu sākusi kopdzīvi. 

Komentāri (35)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu