"Protams, es palikšu NHL tik ilgi, cik varu." Zemgus Girgensons atklāj trakāko stāstu, ko dzirdējis par KHL

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: AP/LETA

Tiešsaistes sarunai ar "TV3 Sport Latvija" hokeja apskatniekiem Tomu Prāmnieku un Kasparu Dvinski bija piekritis Nacionālās hokeja līgas (NHL) uzbrucējs Zemgus Girgensons. Sarunas gaitā kungi apsprieda dažādus tematus, tai skaitā latviešu hokejists atklāja, vai būtu gatavs tagad pārcelties uz Kontinentālo hokeja līgu (KHL).

Girgensonam sarunas gaitā vaicāja, vai viņš, spēlētāja karjerai nākotnē ievirzoties citā gultnē, būtu gatavs izskatīt iespēju uzspēlēt arī šajā okeāna pusē, piemēram Šveicē vai KHL. It sevišķi, ja tiktu izteikti finansiāli labi piedāvājumi.

"Nē, šobrīd tādi apstākļi, kādi ir ASV, visi lidojumi, dzīve, pats NHL, nevienai citai līgai nav ko likt pretim. Tā ka, protams, es palikšu NHL tik ilgi, cik varu. Kad būšu vecāks un šeit karjera beigsies, tad varbūt izdomāšu aizbraukt uz Eiropu. Ja vēl pietiks enerģijas," skaidroja Girgensons.

Dvinskis piekrita hokejista teiktajam: "Rīga-Vladivostoka nav tas pats patīkamākais pārlidojums, cik es esmu dzirdējis." Girgensons atzina, ka par KHL garajiem pārlidojumiem ir informēts arī viņš. Dvinskis aicināja hokejistu atklāt trakāko stāstu, kas viņam zināms par KHL.

"Man šķiet, gadījumi, kad jālido uz spēlēm un lidmašīnai pa ceļam vēl ir jāuzpilda degvielu, lai tiktu līdz galam," neizpratnē grozot galvu, atminējās Girgensons.

Hokejista teikto ar spilgtu stāstu par pārlidojumiem KHL papildināja arī Toms Prāmnieks: "Tagad tev būs vēl viens stāsts. Tiem pašiem [Rīgas] "Dinamo" bija gadījums, kad viņi lidoja no laikam Maskavas uz Magņitogorsku. Viņiem arī nācās nosēsties, lai uzpildītos, un tad viņi saprata, ka viņi nevar veikt pārlidojumu ar vēl vienu pacelšanos kaut kādu iekšējo likumu dēļ. Līdz ar to viņiem nācās ar autobusu braukt vēl visu nākamo nakti."

Jau iepriekš Girgensons sarunā ar "Sabres" apskatnieku Braienu Dafu atklāja, kā viņš pavada brīvo laiku pašizolācijā.

Girgensons šosezon 69 spēlēs paspēja iekrāt 19 (12+7) rezultativitātes punktus.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu