Brīdinājums!

Apstiprinu, ka esmu vismaz 18 gadus vecs!

Kokaīns un alkohols. Bokseris Zutis atklāti par kaitīgo vielu lietošanas uzveikšanu (3)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Kristaps Zutis
Kristaps Zutis Foto: Jānis Škapars/TVNET

Bokseris Kristaps Zutis, viesojoties Jāņa Krīvēna raidījumā "Pāļa bazars", atklāti pastāstīja par savu pieredzi ar kaitīgajām vielām. 

Zutis, kurš ir publiski runājis par CBD eļļu, kā arī izteicis viedokli, ka Latvijā vajadzētu dekriminalizēt marihuānu, raidījumā pastāstīja savu pieredzi ar narkotiskajām vielām.

"(..) Es būšu atklāts un godīgs, es neesmu šeit atnācis dzīt zosis. Es neesmu labākais piemērs visiem sportistiem un visai sabiedrībai. Es esmu izmēģinājis visādas lietas savā dzīvē, bet manas rekomendācijas ir tādas - es cilvēkiem noteikti neiesaku mēģināt neko tādu, no kā viņiem varētu būt bail, jo atkarību iegūt no kaut kā ir ļoti vienkārši.

Es esmu uzvarējis visas savas atkarības. Man ir bijušas milzīgas problēmas ar alkoholu. Man ir bijušas problēmas ar kokaīnu - tādas, ka esmu darbadienā pirms darba šņaucis kokaīnu, bet es tam visam esmu ticis pāri. 

Es esmu savācies, es esmu sportojis," atklāj bokseris.

Sportists raidījuma laikā vairākkārt uzsvēra, ka "nav labas narkotisko vielu pieredzes", un tos, kuri dzīvē vēlas kaut ko pamēģināt, aicināja to nedarīt. "Visas tās emocijas tu vari iegūt caur sportu un citām lietām, jo tu nekad nezini, kurā brīdī tās [narkotikas] tevi uzvarēs," secina viņš.

Foto: Kristaps Zutis pret Deniju Viljamsu

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu