"Viņš nokrita uz asfalta ar galvu pa priekšu." Jelgavā strādnieks, izkrītot pa logu, gūst smagas traumas

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Neatliekamās medicīniskās palīdzības automašīna. Ilustratīvs attēls
Neatliekamās medicīniskās palīdzības automašīna. Ilustratīvs attēls Foto: Artūrs Ķipsts/LETA

Aizvadītās nedēļas nogalē uz izsaukumu Jelgavā devās Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta (NMPD) brigāde, kur pa kāda nama logu bija izkritis vīrietis, ziņo raidījums "Degpunktā".

Video: "Degpunktā" sižets

Vīgriežu ielas iedzīvotāji Jelgavā mēnešiem ilgi ik dienu dzirdēja, kā 39. nama trešajā stāvā notiek remontdarbi. Strādnieki uz darbu nāca pa vienam vai diviem un centās renovēt nolietotu dzīvokli. Svētdien ap pieciem vakarā kaimiņi pamanīja, ka viens no celtniekiem pēkšņi guļ uz asfalta manāmi ievainots.

"Nekādus trokšņus, ka kāds strādātu es nedzirdēju. Redzēju tikai to, ka svētdienā viņš ar asiņainu galvu gulēja zem automašīnas. Domāju, ka viņš ir miris," sacīja vietējais iedzīvotājs Paulis.

Paulis gan atzīmē, ka pēc brīža strādnieks sācis mazliet kustēties. "Mediķi nevarēja viņu aizvest. Cilvēku šoka stāvoklī transportēt ir bīstami. Ja ar galvu nokrīt uz asfalta - nekas labs nevar būt."

Uz notikuma vietu atsteidzās divas mediķu automašīnas. Aculiecinieki dienestam ziņoja, ka vīrietis ir smagi cietis, tāpēc ieradās arī ārstu speciālistu brigāde, kas strādā ar pacientiem kritiskā stāvoklī.

Vīrietis bija bezsamaņā un uz jautājumiem neatbildēja. Viņu ar galvas traumu un vairākiem lūzumiem steigšus nogādāja slimnīcā. Kaimiņi saka, ka viņiem atliek vien minēt, kas tieši dzīvoklī notika.

Šobrīd policijas uzsāktajā izmeklēšanā tiek skaidrots, vai patiešām noticis negadījums, vai kāds tomēr pret cietušo pastrādājis noziegumu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu