Atgriešanās Rīgas "Dinamo"? Medijs nosauc trīs iespējamās Indraša komandas jaunajā sezonā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Zane Bitere / LETA

Pazīstamais krievu portāls "Championat" ir nākuši klajā ar informāciju par iespējamiem maiņas darījumiem un pārejām pirms jaunās Kontinentālās hokeja līgas (KHL) sezonas. Tiek pieminētas arī Mika Indraša nākamās komandas iespējamās opcijas.

Jau iepriekš ziņots, ka Maskavas "Dinamo" nāca klajā, ka klubs sadarbību jaunajā sezonā neturpinās ar vairākiem spēlētājiem, tostarp Miku Indraši.

Aizvadītā sezona bija otrā, ko Indrašis KHL pavada leģionāra "maizē". Šajā sezonā, salīdzinot ar pirmo gadu Maskavas kluba rindās, Indraša statistikas rādītāji bija blāvāki.

Šajā sezonā Indrašis 41 spēlē guva 6 vārtus un veica 18 rezultatīvas piespēles. Savukārt vēl sezonu pirms šīs latvietis 55 spēlēs izcēlās ar 15 vārtiem un 16 rezultatīvām piespēlēm.

Iepriekš Indrašis septiņus gadus pavadīja, pārstāvot Rīgas "Dinamo". Portāla rīcībā pieejamā informācija neizslēdz iespēju, ka Indrašis tik tiešām varētu atgriezties savā pirmajā KHL klubā. Tāpat par latvieša pakalpojumiem interesi izrādot Pekinas "Kunluņ Red Star", kā arī Čeļabinskas "Traktor".

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu