Gunārs Ķirsons smagi nožēlo, ka reiz pametis pirmo sievu citas sievietes dēļ (5)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Gunārs Ķirsons Armanda Tripāna sarunu šovā "Rezervēts" atklāja, ka viena no skaistākajām sievietēm pasaulē ir viņa pirmā sieva Larisa. Pāris izšķīries Gunāra vainas pēc - viņš pieļāvis jaunības kļūdu un "ieķēries" kādā citā sievietē. Šo kļūdu nožēlo vēljoprojām.

Viņš ir čekas maisos un par to runā. Viņa kafejnīcā rindā stāvējis Lembergs, Vaikule, Pauls un Haritonovs. Viņa dzīves mēraukla tagad ir mazdēls – lai viņš varētu lepoties ar opi. Bērnu hokeja komandā ieguldījis 2 miljonus eiro un saprata – Latvijas hokeja saimniecība ir vilšanās. Sevi “ēd” par to, ka piekrāpa sievu un ielīda citas apakšbiksēs. Skaudība no citiem ir viņa ikdiena. Pats izvairās no pieņemšanām pie prezidenta, naudas maisiem un citu dižošanos ar jahtām. Ozoliņu pēc karjeras beigām paņēma  strādāt pie sevis, jo citi viņam atteica. Par Krasta ielas Ziemassvētku egli viņš cīnās ar saviem finansistiem un drīz pienāks diena, kad kādā no viņa ēstuvēm strādās tikai roboti. 

Armanda Tripāna atklāta un tieša saruna ar Gunāru Ķirsonu - raidījums “Rezervēts”  - 29. aprīlī plkst. 21:05 kanālā 360TV.

Komentāri (5)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu