No Stokholmas Rīgā ieradīsies prāmis, no Ventspils ostas aties uz Nīneshamnu

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Rīgas osta. Tiek sagaidīts kuģis no Vācijas ar repatriētajiem cilvēkiem.
Rīgas osta. Tiek sagaidīts kuģis no Vācijas ar repatriētajiem cilvēkiem. Foto: Jānis Škapars/TVNET

Igaunijas prāmju operators "Tallink" šodien veiks reisu Stokholma-Rīga, bet Vācijas prāmju operators "StenaLine" veiks reisus Ventspils-Nīneshamna un Liepāja-Trāverminde, liecina informācija Satiksmes ministrijas mājaslapā.

"Tallink" reiss no Stokholmas izbrauks plkst. 16 un ieradīsies Rīgā piektdien, 1.maijā, plkst. 12. 

Reiss paredzēts Latvijas Investīciju attīstības aģentūras (LIAA) iesniegtajā sarakstā esošajiem komersantiem vai komersantu norādītajiem pasažieriem un jūrniekiem, lai viņi varētu nokļūt darba vietā uz kuģa. Tikai tad, ja paliek brīvas vietas uz prāmja, biļetes var pārdot sarakstā neiekļautiem pasažieriem. Ja biļetes tiks pārdotas sarakstā neiekļautiem pasažieriem, tiem jānorāda informācija par transportlīdzekli nokļūšanai dzīvesvietā, kā arī nokļūšanas vietas adrese.

"StenaLine" reiss Liepāja-Trāverminde izbrauks plkst. 7 un ieradīsies galamērķī 1.maijā plkst. 9. Savukārt reiss Ventspils-Nīneshamna izbrauks plkst. 23.59 un ieradīsies galamērķī 1. maijā plkst. 9.

Abi "StenaLine" reisi paredzēti LIAA iesniegtajā sarakstā esošajiem komersantiem vai komersantu norādītajiem pasažieriem un jūrniekiem, lai viņi varētu nokļūt savā darba vietā uz kuģa.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu