"Mana mīļā aukle" galvenais aktieris uzsācis attiecības ar Anastasijas Zavorotņukas "kopiju" (3)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Interneta lietotāji aizvien biežāk spekulē, ka "Mana mīļā aukle" aktiera Sergeja Žigunova un viņa sievas Veras Novikovas laulība ir briesmās. Šoreiz "vaininiece" nav Anastasija Zavorotņuka, kuras dēļ aktieris reiz jau aizgāja no ģimenes, bet gan pazīstamās aktrises vizuāla "kopija", žurnāliste Viktorija Vorožbita.

Žigunovs un Vorožbita satikušies pirms diviem gadiem Sahalīnas salā. Tur aktieris pirmo televīzijas seriāla "Dzimtenes rīts" festivālu. Vorožbita ar slaveno aktieri ātri atrada kopēju valodu un jau 2019. gadā kļuva par festivāla direktori.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Виктория Ворожбит (@vikavorozhbit) on

Vērīgākie aktiera fani ir pārliecināti, ka Žigunovs ar Vorožbitu dzīvo kopā. Viņi ir ievērojuši, ka gan aktieris, gan žurnāliste sociālajos tīklos publicē kadrus, kuros redzams līdzīgs interjers, atrašanās vietas. Tāpat abu personu kontos ir novēroti attēli ar pat vienu un to pašu kaķi.

Iepriekš Žigunovs bija precējies ar Veru Novikovu. Tieši viņu Žigunovs pameta, kad viņam iepatikās kolēģe seriāla "Mana mīļā aukle" uzņemšanas laukumā - slavenā aktrise Anastasija Zavorotņuka.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by Виктория Ворожбит (@vikavorozhbit) on

Žigunova un Zavorotņukas attiecības attīstījās tik strauji, ka aktieris ar jauno mīļoto nolēma uzsākt kopdzīvi. Šis romāns ilga tikai vairākus gadus. Pēc tam aktieris atgriezās pie Novikovas, viņu atkal apprecot. Tagad gan Krievijas masu medijos parādījusies informācija par iespējamām Žigunova un Vorožbitas kāzām. Kā uzskata fani, Vorožbita patiesi ir ļoti līdzīga Zovorotņukai.

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu