Katrīni Saulieti apsūdz ballīšu rīkošanā. Viņa uzstāj, ka "viss ir darba ietvaros" (35)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Influencere un TV personība Katrīne Sauliete nesen darbā ieguvusi augstāku kvalifikāciju un to atzīmējusi ar joni - dzerot šampanieti ar draudzenēm, tādējādi pārkāpjot ārkārtējās situācijas laikā noteiktos ierobežojumus. Viņa pati gan norāda, ka viss noticis darba ietvaros.

Portālā "Apollo" vērsās satraukti lasītāji, kuri norādīja, ka Sauliete "visu laiku tusē".

"Viņai nav nekādi noteikumi jāievēro?" vaicāja kāds lasītājs.

Izrādās, ka influenceres sociālajos tīklos patiešām redzami kadri, kuros vienkopus izklaidējas vairāki cilvēki. Trešdien publicētos "Instagram" storijos Sauliete kopā ar vismaz divām sievietēm dzer no šampanieša glāzēm, dzied un dejo.

No šī paša vakara arī pašbildi ar Saulieti un vēl kādu sievieti publicējusi, iespējams, infuenceres kolēģe.

Foto: Ekrānuzņēmums

Ceturtdien publicētos storijos arī redzams, ka Saulieti apciemo divas sievietes, kas, pēc visa spriežot ir kolēģes, kas ieradušās viņu sveikt ar jauno kvalifikāciju.

Foto: Ekrānuzņēmums

Tāpat arī svētdien, 26. aprīlī, kāda cita "NL Latvia" darbiniece publicējusi attēlu, ar Saulieti un vēl vienu sievieti, tiesa, nav norādīts, kad šī bilde uzņemta.

Spriežot pēc ceturtdien, 30. aprīlī, pieejamās informācijas, Sauliete pēdējās dienas laikā pulcēšanās ierobežojums pārkāpusi vismaz divas reizes. Tiesa, lasītāji portālam "Apollo" norādīja, ka sociālajos tīklos influencere regulāri ievieto storijus, kas liekot domāt, ka viņa to dara ikdienā.

Portālam "Apollo" Sauliete atbildēja: "Pirmkārt, es nekādas ballītes nerīkoju!"

"Cilvēki lielveikalos strādā kopā mierīgi, viņiem apkārt staigā cilvēki un tur viss ir labi. Es kopā esmu ar meitenēm, ar kurām es kopā strādāju katru dienu un tas meitenes arī mani nāk apsveikt svētkos, kas ir saistīts ar darbu!" pauda influencere.

"Un tas viss ir darba ietvaros!" viņa piebilda.

"Tātad tiem, kas paliek bez darba, par tiem mēs raudam, un tiem, kam ir vēl darbs, tos mēs noliekam?" vaicāja Sauliete.

Viņa paskaidroja, ka video, kurā viņa dzied un dejo, tapis uzreiz "pēc kvalifikācijas aizslēgšanas", ko viņa darījusi kopā ar divām kolēģēm. Pēc paaugstinājuma iegūšanas, viņas to neilgi atzīmējušas, un, kā norādīja Sauliete " tieši pēc tam, pēc pāris minūtēm man bija LIVE, kur sekotāji labi redzēja ka esmu pilnīgi viena mājas ar bērniem".

Viņa uzstāja, ka "darbojamies 24/7, ja man uzraksta kāds kaut 12 naktī, es viņu konsultēju arī 12 naktī pa telefonu, ja tajā brīdi neguļu! Darbs notiek no jebkuras pasaules vietas, kaut esmu mājās, kaut ofisā, jau veikalā, kaut Jūrmalā."

Konkrētajā gadījumā Sauliete ar kolēģēm ieguvušas "paaugstinājumu, jo sasniedzām plānu". Viņas to nosvinējušas ar šampanieti un pēc 20 minūtēm kolēģes devušās prom.

Pulcēšanās ierobežojumi ārkārtējās situācijas laikā nosaka, ka aizliegta pulcēšanās vairāk nekā diviem cilvēkiem, ja netiek ievērota divu metru distance. Šiem ierobežojumiem ir vairāki izņēmumi, tai skaitā, ja tas nepieciešams darba vai dienesta pienākuma izpildei.

Pati Sauliete tiešraidē vietnē "Instagram" pēc tam, kad ar viņu sazinājās portāls "Apollo", sacīja, ka "mēs esam cilvēki, kas strādā no mājām". Viņa arī piebilda, ka viena viņas kolēģe, kas redzama ierakstos, šobrīd uzturoties laukos.

Uz jautājumu, vai kolēģes strādā no viņas mājām, Sauliete atbildēja, ka strādā tur, kur tobrīd atrodas. Video, kur viņu sveica kolēģes sievietes, influencere durvis atvēra halātā un pēc tam viņas kopā mielojās ar torti.

Komentāri (35)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu