"Apriebusies ierēdņu arogance." Ēdienu virtuozs Dreibants publiski uzrunā valdību "Brauna vārdiem" (11)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ēriks Dreibants
Ēriks Dreibants Foto: LETA/Ieva Leiniša

"Teikšu Mārtiņa Brauna vārdiem..." tā zināmais pašmāju šefpavārs Ēriks Dreibants iesāk savu ierakstu sociālajā tīklā "Facebook", atklājot, ka viņam ir trīs reizes atteikts dīkstāves pabalsts.

Pēc neilga laika Dreibants papildināja savu ierakstu, paužot, ka viņam neesot depresija, un ka viņš joprojām turpina darboties restorānos "Pavāru māja" un "Ramen Rīga", kas no jauna vērs savas durvis jaunnedēļ.

Dreibants arī atklāja, ka iecienītie Rīgas restorāni "3" un "3 pavāri" apvienošot spēkus, lai gatavotu ēdienus līdzņemšanai.

"Vienkārši apriebusies ierēdņu arogance pret mazajiem uzņēmumiem..." sava ieraksta mērķi skaidro ēdienu virtuozs.

Dreibants paskaidro arī dīkstāves pabalsta atteikšanas iemeslu. "Atteica, jo man esot ienākumi, kaut gan no marta no mana konta ir tikai izdevumi, nav neviena konta papildinājuma."

Teikšu Mārtiņa Brauna vārdiem - PISIES DIRST valdība ar trīs reizes atteiktu dīkstāves pabalstu, atbalstu mazajiem...

Posted by Ēriks Dreibants on Thursday, April 30, 2020

Dreibanta ieraksts guvis "Facebook" lietotāju atsaucību uz to, reaģējot vairāk nekā 250 cilvēkiem un daloties pāri par 60.

Nedēļas pirmajā pusē lielu ažiotāžu sacēla episkās kordziesmas "Saule. Pērkons. Daugava." komponista un Autortiesību un komunicēšanās konsultāciju aģentūras/Latvijas Autoru apvienības (AKKA/LAA) padomes locekļa Mārtiņa Brauna sarunas karstumā Baušķeniekam veltītie lakoniskie vārdi - "pi*ies di*st".

Pēc karstas diskusijas sociālajā tīklā "Facebook", komponists Mārtiņš Brauns atvainojies visiem, kas izlasījuši "tos divus vārdiņus", ko viņš 28. aprīlī veltīja savam kolēģim - grupas "Dzeltenie pastnieki" līderim Ingum Baušķeniekam.

Komentāri (11)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu