Aizkrauklē pateicībā vietējiem mediķiem iedzīvotājus aicina adīt cimdus un zeķes

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: pexels.com

Pateicībā par jaunā koronavīrusa izraisītās Covid-19 izplatības ierobežošanu, biedrība "Aizkraukles reģionālā Tautskola" aicina adīt vietējiem mediķiem zeķes un cimdus, informēja organizācijā.

Biedrība aicina teikt paldies Aizkraukles puses mediķiem, kas "pašaizliedzīgi rūpējas par sabiedrības veselību un ir nomodā par Covid-19 izplatības ierobežošanu".

Iedzīvotāji lūgti uzadīt vismaz vienu cimdu vai zeķu pāri, lai rudenī tos dāvinātu mediķiem, jo cimdi un zeķes esot skaista, praktiska dāvana, kas glabā adītāju sirds siltumu un simbolismu.

Gatavos adījumus var nogādāt Aizkraukles, Pļaviņu, Skrīveru, Jaunjelgavas, Neretas vai Kokneses novadu vai vietējo pagasta kultūras namos līdz 31.oktobrim.

Savukārt tie cilvēki, kuri paši neada, bet gatavi sniegt atbalstu, aicināti nest dzijas kamolus. To gan varēs izdarīt pēc ārkārtējās situācijas perioda beigām.

Vienlaikus biedrība pateicas arī policistiem, žurnālistiem, skolotājiem un veikalu pārdevējiem.

LETA jau vēstīja, ka no 13.marta līdz 12.maijam Latvijā saistībā ar Covid-19 pandēmiju izsludināta ārkārtējā situācija, kuras laikā noteikta virkne dažādu ierobežojumu un aizliegumu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu