Foto ⟩ Apbrīnojama cilvēcība un aizkustinošs stāsts. Stambulā kaķene aiznes savu slimo kaķēnu uz slimnīcu (3)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Twitter/@ozcanmerveee

27. aprīlī uzņemtie fotoattēli no vienas no Stambulas slimnīcas neatliekamās medicīniskās palīdzības telpām apgriezuši sociālos tīklus kājām gaisā. Mikroblogošanas vietnē "Twitter" ievietotie foto atklāj aizkustinošu notikumu - kaķene savu slimo kaķēnu atnesusi uz slimnīcu, lai rastu palīdzību pie mediķiem.

Par laimi Turcijas iedzīvotāji ir pazīstami ar savu lielo cieņu pret klaiņojošiem dzīvniekiem, un viņi sniedza kaķiem nepieciešamo palīdzību. Kaķēnam tagad viss esot kārtībā.

Foto: Twitter/@ozcanmerveee
Foto: Twitter/@ozcanmerveee

Ar šo aizkustinošo stāstu ir dalījušies tūkstošiem cilvēku sociālajos tīklos, kā arī vairāk nekā 82 tūkstoši cilvēku portālā "Reddit".

"Twitter" publiskotajos fotoattēlos redzams mazs kaķēns, kuru mamma ved uz cilvēku neatliekamās medicīniskās palīdzības dienestu.

Foto: Twitter/@ozcanmerveee

"Šodien mēs bijām slimnīcas neatliekamās medicīniskās palīdzības dienestā, kad kaķis steidzās visiem pa priekšu, stiepjot savu pēcnācēju zobos," rakstīja Merve Ökzans, kurš sākotnēji dalījās ar fotogrāfijām.

Foto: Twitter/@ozcanmerveee

Turcijas plašsaziņas līdzekļi ziņo, ka mediķi nekavējoties pārbaudījuši kaķēnu. Kaķene sekojusi līdzi savam mazulim ik uz soļa.

Vietējie mediji raksta, ka, kamēr tika ārstēts kaķēns, mediķi "mātei" iedevuši nedaudz piena un ēdiena, lai viņa būtu mierīgāka. Turki jau sen ir pazīstami ar savu mīlestību un rūpēm par klaiņojošiem dzīvniekiem, jo daudzi viņiem ielās atstāj pārtiku un ūdeni.

Foto: Twitter/@ozcanmerveee

Par laimi, kā ziņoja Turcijas plašsaziņas līdzekļi, abi kaķi izskatījušies veseli, taču tāpat tie tikuši nogādāti pie veterinārārsta.

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu