Septiņi dzīvokļi un kopīpašumā esošs zemes un ēkas īpašums Grobiņā. Kuldīgas novada domes priekšsēdētājas Bērziņas deklarācija (10)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Kuldīgas novada domes priekšsēdētāja Inga Bērziņa pa labi
Kuldīgas novada domes priekšsēdētāja Inga Bērziņa pa labi Foto: Ieva Leiniša/LETA

Kuldīgas novada domes priekšsēdētājas Ingas Bērziņas ("Kuldīgas novadam") kopējie ienākumi pērn palielinājušies par 14%, liecina Valsts ieņēmumu dienesta publiskotā amatpersonas deklarācija.

Pērn Bērziņas kopējie ienākumi sasnieguši 53 211 eiro, salīdzinot ar 46 635 eiro 2018.gadā. Par darbu Kuldīgas novada domē Bērziņa pagājušajā gadā saņēmusi - 36 668 eiro. Vadot Kurzemes plānošanas reģiona attīstības padomi, viņa nopelnījusi 9624 eiro. Pabalstā no Valsts sociālās apdrošināšanas aģentūras viņa saņēmusi 731 eiro, par nekustamo īpašumu izīrēšanu viņa saņēmusi 6188 eiro.

Bērziņa deklarējusi pirkumu 3066 eiro vērtībā. Bezskaidras naudas uzkrājumos deklarēti 27 144 eiro.

Viņas īpašumā ir septiņi dzīvokļi Kuldīgā, kā arī kopīpašumā esošs zemes un ēkas īpašums Grobiņas novadā. Pērn viņa līzingā iegādājusies 2019.gada izlaiduma automašīnu "Opel Insignia Grand Sport".

Kuldīgas domes priekšsēdētājai pieder kapitāldaļas SIA "Kurzemes projektu un konsultāciju birojs" 2846 eiro vērtībā. 

Viņa deklarācijā norādījusi vairākus amatus. Viņa ir SIA "Kuldīgas komunālie pakalpojumi" kapitāldaļu turētāju pārstāve, konkursa ''Vēsturisko ēku restaurācija un konversācija" komisijas locekle, SIA "Kuldīgas ūdens" kapitāldaļu turētāja pārstāve, Kuldīgas sadarbības teritorijas Civilās aizsardzības komisijas priekšsēdētāja, Kurzemes plānošanas reģiona Attīstības padomes priekšsēdētāja, Finanšu ministrijas uzraudzības komitejas locekle un Reģionālo attīstības centru apvienības, "Jaunās Vienotības" un "Kuldīgas novadam" valdes locekle, kā arī Ministru prezidenta padomniece reģionālajos jautājumos.

Komentāri (10)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu