Pirmdienas horoskops: 4. maijs

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Unsplash

Horoskops pirmdienai, 4. maijam.

AUNS Valsts svētkus atzīmēsi jautrā, ģimeniskā noskaņojumā. Nav izslēgts, ka saskarsmē ar otro pusīti kļūsi romantiskāks, sentimentālāks. Dienas izskaņā labprāt iemalkosi glāzi laba konjaka.

VĒRSIS Tevi nodarbinās praktiski, saimnieciski jautājumi. Daudz domāsi par nākotnes biznesa plāniem. Kāds Vērša zīmes pārstāvis apsvērs iespēju meklēt jaunas sadarbības iespējas ārzemēs.

DVĪŅI Mazāk iesaisties līdzgaitnieku konfliktos. Centies būt neitrāls, vairāk uzmanības koncentrē savām lietām. Šodien daudz labāk sapratīsies ar gados jaunāko paaudzi. Vēlams būt uzmanīgākam pie auto stūres.

VĒZIS Atvasītēm var būt nepieciešams tavs padoms. Tu spēsi būt gana iejūtīgs un vienlaikus stingrs savā nostājā. Tev būs jāliek saprast, ka mēs katrs esam atbildīgi par savu rīcību, tās sekām.

LAUVA Šodien iespējami patīkami pārsteigumi. Otrā pusīte izrādīs sapratni, iejūtību. Iespējams, kopā paveiksiet kādu sen ieplānotu mājas labiekārtošanas projektu. Ja sēdies pie stūres, ievēro atļauto ātrumu!

JAUNAVA Svētku dienu vēlēsies pavadīt klasiskā garā. Lieku reizi atgādināsi savām atvasītēm vēsturisko notikumu nozīmi, to ietekmi uz mūsdienām. Saskarsme ar mīļoto būs nedaudz saspringta.

SVARI Pat ja radīsies iespēja doties dabā, tu tomēr izvēlēsies mājas atmosfēru, mieru un klusumu. Vienatnē pavadītais laiks ļaus labāk saprast virzienu, kurā vēlies doties nākotnē.

SKORPIONS Ģimenes locekļi var būt neizpratnē par tavām garastāvokļa svārstībām. Centies izrunāties ar otro pusīti, smelties no viņas morālo atbalstu, izkratīt uz sirds sakrāto smagumu, pārdzīvojumus.

STRĒLNIEKS Labāk atturies no ekstrēmas izklaides, nekrīti pārmērīga azarta slazdos. Ieklausies gados vecāku ģimenes locekļu sacītajā, necenties izrādīt savu pārākumu. Vakarā velti laiku otrajai pusītei.

MEŽĀZIS Ieteicams izrauties ārpus mājas, kārtīgi izvēdināt galvu. Vienīgi esi apdomīgāks apģērba izvēlē, jo nav izslēgtas saaukstēšanās. Šodien vēlams atturēties no grādīgo dzērienu lietošanas.

ŪDENSVĪRS Negribēsi, ka tevi kāds traucē, norāda, kas un kā ir jādara. Vēlme no savas puses iesaistīt ģimenes locekļus kāroto ieceru īstenošanā var beigties ar nelielu skandālu. Labāk paļaujies uz saviem spēkiem.

ZIVIS Līdzīgi domājošie palīdzēs tikt pie vērtīgas filozofiskas informācijas vai radīs lielāku skaidrību par tevī noritošajiem psiholoģiskajiem procesiem. Neaizraujies ar trekniem ēdieniem.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu