Džonsona atvasei doti trīs vārdi, viens no tiem - par godu ārstiem, kas palīdzēja premjeram cīņā ar Covid-19

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: AFP/SCANPIX

Lielbritānijas premjerministra Borisa Džonsona un viņa līgavas Kerijas Simondsas jaundzimušajam dēlam doti vārdi Vilfreds Lorijs Nikolass.

To sociālajā tīklā "Instagram" paziņojusi 32 gadus vecā Simondsa.

Viņa paskaidrojusi, ka vārds Vilfreds dots tāpēc, ka tā saukts Džonsona vectēvs, Lorijs bijis viņas vectēva vārds, savukārt Nikolass ir par godu diviem ārstiem - Nikolasam Praisam un Nikolasam Hārtam, kuri pagājušajā mēnesī izglābuši Džonsona dzīvību, kad viņš bija nonācis slimnīcā pēc saslimšanas ar Covid-19.

"Iepazīstinu ar Vilfredu Loriju Nikolasu Džonsonu, dzimušu 29.04.20 plkst. 9 no rīta," "Instagram" raksta Džonsona līgava. Viņa arī publicējusi fotoattēlu, kurā redzama kopā ar mazuli.

"Vilfreds par godu Borisa vectēvam, Lorijs par godu manam vectēvam, Nikolass par godu Dr. Nikam Praisam un Dr. Nikam Hārtam - diviem ārstiem, kuri pagājušajā mēnesī izglāba Borisa dzīvību," piebilst Simondsa.

Jau ziņots, ka Simondsai trešdien slimnīcā Londonā piedzima dēls.

Džonsona un Simondsas attiecības sākās 2018.gadā. Pagājušā gada jūlijā, kad Džonsons kļuva par Konservatīvo partijas līderi un stājās valdības vadītāja amatā, abi pārcēlās uz premjerministra oficiālo rezidenci Londonas Dauningstrītā, kļūstot par pirmo neprecēto pāri, kas tur dzīvojis.

Šogad februāra beigās 55 gadus vecais Džonsons un Simondsa paziņoja, ka gatavojas precēties.

Kopš 2009.gada Simondsa strādājusi dažādos amatos Konservatīvo partijas sabiedrisko attiecību dienestā. 2018.-2019.gadā viņa bija partijas sabiedrisko attiecību vadītāja.

Simondsai šis ir pirmais bērns un būs pirmās laulības, savukārt Džonsons bijis precējies divas reizes. Pirmajā laulība ar Alegru Mostinu-Ovenu, kas ilga no 1987. līdz 1993.gadam, nebija bērnu. Otrā laulība ar advokāti Marinu Vīleri ilga no 1993. līdz 2018.gadam, un tajā dzimuši divi dēli un divas meitas. 

Džonsonam ir arī meita no ārlaulības attiecībām ar mākslas konsultanti Helēnu Makintairu.

Pēc mediju ziņām, Džonsonam ir vēl viens ārlaulības bērns, taču oficiāli tas nav apstiprināts.

Pirmdien Džonsons atgriezās darbā mēnesi pēc tam, kad paziņoja, ka viņam apstiprināta inficēšanās ar jauno koronavīrusu. Viņš nedēļu pavadīja slimnīcā, tostarp trīs dienas kritiskā stāvoklī reanimācijā. Džonsons atzinis, ka bijuši reāli draudi, ka viņš varētu nomirt.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu