Trešdienas horoskops: 6. maijs

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Unsplash

Horoskops trešdienai, 6. maijam.

AUNS Būsi emocionāli saspringts, līdz ar ko saskarsme ar līdzgaitniekiem var būt apgrūtināta. Šobrīd daudz labāk sekmēsies individuāls darbs. Esi apdomīgāks ar dotajiem solījumiem.

VĒRSIS Labvēlīgs laiks, lai labotu iepriekš pieļautās kļūdas, pabeigtu iesāktos darbus. Veiksies kā fiziskā, tā arī garīgā darba darītājiem. Attiecībās ar ģimenes locekļiem būsi gādīgs, uzmanīgs.

DVĪŅI Tavā rīcībā var nonākt neplānoti finanšu līdzekļi, kuri ļaus daudz brīvāk īstenot ieceres, izveidot nelielus uzkrājumus nebaltām dienām. Saskarsmē ar laulāto nekļūsti pārlieku uzstājīgs.

VĒZIS Ir vērts pārdomāt savus tēriņu paradumus. Ja būsi objektīvs, sapratīsi, ka bez daudz kā no iegādātā pavisam mierīgi varēji iztikt. Mīļotais cilvēks šajā sakarā var sniegt viedus padomus!

LAUVA Kaļot nākotnes plānus, nekļūsti pārsteidzīgs, centies rūpīgāk pārdomāt katru soli. Būtu labi, ja tev būtu iespēja pieaicināt pieredzes bagātāku līdzgaitnieku, kurš sniegtu savu skatījumu uz tavām iecerēm!

JAUNAVA Spēsi veiksmīgi izkļūt no kutelīgām situācijām, panākt sev labvēlīgu iznākumu pat ļoti saspringtos, sarežģītos apstākļos. Diena būs ražīga, taču emocionāli nogurdinoša, enerģiju izsmeļoša.

SVARI Nav pats piemērotākais laiks pārrunām ar bosu. Vēlamāk tikt galā ar sīkiem, formāliem pienākumiem, sakārtot dokumentāciju un pārdomāt turpmākās aktivitātes. Vakars atbilstošs romantiskām nodarbēm.

SKORPIONS Iestāsies par taisnību, cīnīsies ne tikai par savām idejām, bet arī atbalstīsi tuvāko līdzgaitnieku viedokli. Diena var būt zīmīga tiem Skorpioniem, kuri domā pieteikt sevi politiskajai skatuvei.

STRĒLNIEKS Būsi noskaņots praktisku jautājumu risināšanai. Vari pievērsties organizatoriskajiem pienākumiem, veikt analītisko darbu. Dienas otrajā pusē nav izslēgta patīkama atkalredzēšanās.

MEŽĀZIS Ja būsi ieņēmis ko galvā, nekādi nevēlēsies atteikties no kārotā, pat ja tas būs finansiāli neizdevīgi, neracionāli. Šis nav brīdis, kad uzņemties kredītsaistības, kārtot nekustamā īpašuma jautājumus.

ŪDENSVĪRS Tu pa dzīvi soļosi manāmi pašpārliecināti, skaidri un neapšaubāmi apzināsies savas patiesās spējas. Ja nepieciešams, droši vari veikt pārrunas ar sadarbības partneriem, augstākstāvošajiem.

ZIVIS Nesavaldīgums, pārsteidzība var radīt nepatīkamas situācijas attiecībās gan ar kolēģiem, gan ģimenes locekļiem. Dienas beigās var uznākt pesimistiskas, drūmas domas par dzīvi. Izrunājies ar mīļoto!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu