"76ers" superzvaigzne Simonss ir izārstējis traumu un būs gatavs spēlēt, kad atsāksies NBA sezona

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Bens Simonss
Bens Simonss Foto: AP/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) Visu zvaigžņu spēles dalībnieks Filadelfijas "76ers" aizsargs Bens Simonss ir labi atguvies no muguras savainojuma un, iespējams, būs gatavs spēlēt, ja NBA 2019./2020.gada sezona atsāksies, otrdien konferences zvana laikā paziņoja vienības ģenerālmenedžeris Eltons Brends.

Brends otrdien paziņoja, ka 23 gadus vecajam austrālietim reabilitācija pēc muguras lejasdaļas savainojuma norit "patiešām ļoti labi".

"Esmu ļoti optimistisks, ka viņš būs gatavs spēlēt, ja un kad mums tiks dota šī zaļā gaisma spēļu atsākšanai," sacīja Brends.

NBA sezona kopš 12.marta koronavīrusa pandēmijas dēļ ir apturēta, bet Simonss nav spēlējis kopš 22.februāra.

"Es piešķiru Simonsam un mūsu medicīnas darbiniekiem tonnu kredīta par visu smago darbu sportista atveseļošanās laikā," teica Brends. "Es ļoti atzinīgi vērtēju Bena pūles, viņam tik smagi strādājot šajā neprognozējamajā laikā."

Kad sezona tika pārtraukta, "76ers" ar bilanci 39-26 dalīja piekto vietu Austrumu konferencē ar Indiānas "Pacers", un Simonss šosezon vidēji spēlē bija guvis 16,7 punktus, sakrājis 7,8 atlēkušās bumbas, 8,2 rezultatīvas piespēles piespēles un 2,1 pārtvertas bumbas.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu