"Comedy Club" komiķis par ciešajām saitēm ar Latviju: Jūrmala ir mans psihoanalītiķis

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Sarunu šovā "Runājošās galvas" par jaunāko viesi kļuva komiķis, filmu režisors, bijušais "Comedy Club" rezidents Aleksandrs Nezlobins. Intervijā viņš atklāti runāja par savām siltajām jūtām pret Jūrmalu un biznesa attiecībām ar Latviju. 

Uz jautājumu, ja viņš varētu visu mūžu aizvadīt tikai vienā valstī ārpus Krievijas, ko izvēlētos, viņš atbildēja: "Piedodiet, lūdzu, brāļi rīdzinieki, bet es izvēlētos Ameriku." 

Tam sekoja jautājums, vai komiķim nepietrūkst Jūrmalas.

"Ļoti skumstu un ļoti uz turieni gribu. Bet Jūrmala man sākas uz robežas ar Krieviju, kaut kur pie Pleskavas apgabala. Jūrmala man ir ļoti mīļa pilsēta, tur es varu tikai atpūsties, bet ASV es varu arī strādāt," paskaidroja Nezlobins. 

Pēc vīrieša vārdiem, uz planētas esot tikai divas valstis, kur viņš var komfortabli dzīvot un vēl strādāt - Krievija un ASV. Tomēr tai pašā laikā viņš atzinās, ka ļoti mīl Latviju, vienkārši viņam vēl nepieciešams arī pelnīt naudu. 

"Jūrmala ir mans psihoanalītiķis. Es tur varu sēdēt, vērot dabu, neko nedarīt, staigāt, un man būs labi, es jutīšos lieliski. Bet, kad nav naudas psihoanalītiķim, labāk palikt pie darba, bet bez psihoanalītiķa, nevis dzīvot kopā ar psihoanalītiķi, bet palikt bez darba," savu nostāju skaidroja komiķis.

Pēc viņa teiktā, Latvija ir viena no retajām vietām, kur viņš regulāri ierodas. Tieši Sergejs Svetlakovs bija tas, kurš aizveda Nezlobinu uz Jūrmalu, lika iemīlēt pilsētas ballītes un iepazīstināja ar vietējiem.

Nu sagadījies, ka komiķis sadarbojas ar daudziem cilvēkiem no Latvijas, piemēram, filmu režisoriem.

"Mūs vieno bizness, un tas ir ļoti forši!" viņš rezumēja attiecības ar Latviju. 

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu