Foto ⟩ Apbrīnojama uzticēšanās! Ielas kaķene sievietei atnes savus mazuļus

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Facebook/Shea Prior

Kaut arī daudzi cilvēki šobrīd cenšas rūpēties par sevi, nemaz nerunājot par saviem mājdzīvniekiem, jo Covid-19 izraisītās pandēmijas dēļ daudzi ir zaudējuši darbu. Tomēr daži vienkārši nevar novērsties no dzīvniekiem, kuriem rūpes par viņiem šobrīd ir nepieciešamas visvairāk.

Šīa Priore no Lielbritānijas pamanīja klaiņojošu kaķi, kurš pirms pāris mēnešiem bieži uzturējies viņas pagalmā. Ar laiku Šīa kaķi pieradinājusi un barojusi. Priore arī bija sapratusi, ka tā ir kaķene un kaut kur netālu jābūt kaķēniem.

Foto: Facebook/Shea Prior

"Es viņu glāstīju un grasījos viņu paņemt klēpī un tad es sapratu, ka viņai ir piens un viņa ir barojusi mazuļus," savā "Facebook" raksta Priore. Viņa vēlējās palīdzēt kaķēniem, tāpēc izdomāja, ka viņa vienkārši lūgs kaķi parādīt viņai savu ģimeni.

"Es sāku viņai jautāt, lai viņa man parāda savus bērnus, un es biju gatava derēt, ka viņas bērni būs tik pat jauki kā viņa." Šķiet, ka Priores vārdi kaķenei ieviesa pārliecību, pagāja pāris dienas un viņa atnesa savus mazuļus uz sievietes pagalmu.

Foto: Facebook/Shea Prior

"Viņa pienāca pie manis un berzējās man gar kājām, vienlaikus murrājot," Priore atklāja. "Viņa aizveda mani pie manas nojumes, un es paskatījos un ieraudzīju pāris mazas pūku bumbiņas, kas skatījās man pretī. Viņa nometās uz sāniem un sāka aicināt viņus līst laukā un iepazīties ar mani."

Kaķēni no sākuma bija pārāk nobijušies,  bet pēc māmiņas mierinājuma viņi iznāca no sava slēpņa. "Viens no mazajiem pelēkajiem pūkaiņiem bija ļoti drosmīgs un nāca man pretī ar savu mazo, smailo asti, kas bija augstu gaisā, un ļāva man tūlīt viņu mīļot," sacīja Priore. "Galu galā pēc apmēram 10 līdz 15 minūtēm viņi visi bija atnākuši pie manis un ļāva man viņus ņemt rokās un glāstīt."

Foto: Facebook/Shea Prior
Foto: Facebook/Shea Prior

Viņa uzreiz zināja, ka vēlas palīdzēt burvīgajai ģimenei, un paņēma pie sevis mājās viņus visus. "Es adoptēšu kaķeni, kas turpmāk dzīvos pie manis! Visi mazuļi ir atraduši mājas un tiks adoptēti, tiklīdz viņi būs paaugušies. Bet pagaidām visiem klājas lieliski," viņa sacīja un piebilda, ka ir sākusi ziedojumu vākšanu, lai palīdzētu rūpēties par kaķu ģimeni. "Es izveidoju "GoFundMe" lapu veterinārārstu rēķiniem, lai varētu sterilizēt kaķeni un aprūpēt mazuļus."

"Koronavīrusa dēļ esmu kļuvusi par bezdarbnieci. Es vēlos par kaķeni parūpēties, bet šobrīd to nevaru atļauties. Jebkurš ziedojums palīdzēs, un, ja pēc vetārstu rēķiniem kaut kas paliks pāri, atlikusī daļa tiks ziedota manai vietējai dzīvnieku patversmei," viņa paskaidroja.

Foto: Facebook/Shea Prior
KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu