Īlona Maska dēla māte skaidro abu jaundzimušā neparastā vārda nozīmi (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: AP/ Scanpix

Kanādiešu dziedātāja Klēra Bušē jeb Graimsa (Grimes) "Tesla" vadītājam Īlonam Maskam nesen laida pasaulē pirmo abu kopīgo atvasi, bērnam dodot pavisam neparastu vārdu. Nu viņa paskaidrojusi vārda "X Æ A-12" nozīmi.

Pēc tam, kad Masks publiski izziņoja sava bērna vārdu, cilvēki domāja, ka mazuļa vārds ir joks, taču tā nebūt nebija. Nu Graimsa paskaidroja, ko tad šis vārds nozīmē. 

Burts "X" viņas dēla vārdā apzīmē "nezināmo mainīgo", rakstīja mūziķe. Tikmēr “Æ” elfu valodā nozīmē "AI", kas apzīmē mākslīgo intelektu un vairākās valodās, piemēram, japāņu valodā, nozīmē "mīlestība".

32 gadus vecā zvaigzne tāpat paskaidroja, ka daļa no viņas dēla vārda ir atsauce uz pāra iecienītākajām lidmašīnām.

"A-12 = mūsu iecienītākās lidmašīnās SR-17 priekšgājējs. Tam nav ieroču, nav bruņu, tikai ātrums. Lielisks cīņā, bet nav vardarbīgs," piebilda mūziķe.

Graimsa pabeidza savu vēstījumu, atklājot, ka vārdā esošais "A" burts apzīmē arī "Erceņģeli", kuru viņa raksturoja kā savu mīļāko dziesmu.

Lai arī viņa atšifrēja vārda nozīmi, sieviete tā arī nepaskaidroja, kā to izrunāt.

Graimsa un Masks ir pāris kopš 2018. gada sākuma. Maskam jau ir pieci bērni no viņa bijušās sievas Džastīnas - dvīņi Grifins un Havjērs, kā arī trīnīši Kajs, Saksons un Demians.  

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu