"Reizēm viss nenotiek, kā plānots." NFL spēlētājam ar nazi un šaujamieroci uzbrukusi paša sieva

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ērls Tomass
Ērls Tomass Foto: AFP / Scanpix

Starp Amerikāņu futbola līgas (NFL) spēlētāju Ērlu Tomasu un viņa sievu izvērties nopietns pārpratums, kā rezultātā lietā tika likti pat nazis un šaujam ierocis, vēsta "The New York Post".

NFL spēlētāja Ērla Tomasa sieva Nina sportistam draudējusi ar šaujam ieroci pēc tam, kad pieķērusi viņu gultā ar citu sievieti.

Filmu cienīgie notikumi norisinājās 13. aprīlī pēc tam, kad pāris jau bija sastrīdējies par to, ka spēlētājs ir dzērumā un neatrodas mājās. Sieviete uzlauza futbolista "Snapchat" kontu, lai noskaidrotu viņa atrašanās vietu. Tur viņa ieraudzīja video, kurā Tomass redzams ar citu sievieti un noskaidroja, kur futbolists atrodas.

Uz notikuma vietu Nina devusies kopā ar draudzenēm, bet pirms mājas pamešanas paņēmusi arī futbolista šaujamieroci.

Tiek ziņots, ka Tomasa sieva savu izredzēto pieķērusi gultā ar citu sievieti un viņa brāli Setu. Sievietes mērķis bijis ar šaujamieroci pabiedēt neuzticīgo vīru, jo pistoles magazīnu viņa bija atstājusi mājās, tiesa, pašā ierocī ir bijusi pilna patrona. Tomasam izdevās sievai atņemt ieroci, bet sāga ar to nebeidzās.

Kad notikuma vietā ieradās varas iestādes, Tomasa sieva ar nazi rokās vajājusi spēlētāju, kurš pagalmā skrējis apkārt mašīnai.

Policistiem situāciju izdevās stabilizēt. Nina Tomasa tika arestēta un viņai ir izvirzītas apsūdzības par ielaušanos cita īpašumā, kā arī par uzbrukumu ar ieroci.

Pats Tomass savā "Instagram" kontā atklājis, ka viņš un sieva atkal sarunājoties: "Šādas lietas notiek. Mēs mēģinām dzīvot pēc labākajiem nodomiem, bet reizēm viss nenotiek, kā plānots."

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu