29 gadu vecumā mūžībā devies mūzikas producents Matīss Runtulis. Publiskots viņa atvadu vēstījums

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Matīss Runtulis
Matīss Runtulis Foto: facebook.com

29 gadu vecumā 6. maijā mūžībā devās daudzsološais mūzikas producents un multiinstrumentālists Matīss Runtulis (7.03.1991 – 6.05.2020) jeb "Mr. Myster".

Skumjo vēsti sociālajos tīklos pavēstījusi Matīsa mamma Sanita Tauriņa.

"Vakardienas rīts mums atnesa nežēlīgu ziņu – mūsu mīļais Matīss ir aizgājis un nekad vairs neatgriezīsies. Tas ir ļoti sāpīgi un tagad to ir jāmēģina aptvert," vēsta Tauriņa.

"No mums ir paņemts viss. Nekas vairs nav palicis – vien pilnīgi iztukšots skatiens nākotnē. Matīss bija ļoti LABS cilvēks. Viņš bija sirsnīgs un pārlieku dāsns. Laikam viņa jūtīgums bija tas, kas viņu salauza. Mēs viņu nenosargājām un tagad mums ar to ir jādzīvo.

Mīļie vecāki, sargiet savus bērnus no JAUNĀ ĻAUNĀ. Esiet acīgi, uzstājīgi, ja nepieciešams – metiet toleranci pie malas un lieku reizi pārliecinieties, ka ļaunais Jūs neaptin ap pirkstu. Tas uzglūn un gaida mirkli, kad Jūsu mīļie būs nepasargāti, lai pavedinoši ieripotu, iedūmotu, ielītu un beigās pārņemtu visu.

Mēs cīnījāmies, bet TAS uzvarēja. Matīss, mēs Tevi ļoti, ļoti mīlam," ieraksta beigās vēsta Matīsa vecāki Sanita Tauriņa un Viktors Runtulis, kurš tautā pazīstams arī kā “Cabaret” tēvs.

Tāpat Matīsa mamma dalījās ar sava dēla video atvadu vēstījumu.

"Matīss uzrakstīja atvadu vēstījumu. Viņš vēlējās, lai tas tiktu padots tālāk."

Matīss jeb "Mr.Myster" muzikālo karjeru sāka kā ģitārists un gāja cauri dažādu žanru periodiem – pirmsākumi meklējami rokmūzikā, turpinot ar džezu un visbeidzot nonākot līdz elektronikai. Kompozīcijās dzirdami dzīvie instrumenti un skaņas, kuras mūziķis pats raksta, samplē un apstrādā. Dzīvās uzstāšanās vienmēr bija piedzīvojums, priekšnesumus bieži pavada video projekcijas, kā arī "Mr.Myster" labprāt dalīja skatuvi ar citiem izpildītājiem - pārsvarā džeza mūziķiem.

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu